خوش به حال شما منم شانزده سالگی صاحب یه برادر شدم که الان شده مایه دق پدر و مادر ای کاش برادر من ه ...
عزیزم.
ان شالله ک برادرتون از امروز ببعد بشه مایه خوشحالیتون.
والا من الانم ب مامانم میگم 2تا دیگ بیار قبول نمیکنه وگرنه من و خواهرم از خدامونه😁
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عذاب کشیدن اون هیچوقت نمیتونه یه نفر بیگناه رو به این دنیا بکشه و من شرمنده اون باشم
نمیدونم تا چقدر به خدا اعتقاد و ایمان دارید من مذهبی نیستم ولی باور دارم که من به اختیار خودم بچه دار نشدم .خدا خواسته ولیاقتشو در من قرار داده شایدم من بی لیاقت بودم بچم لیاقت حیات داشته . خلاصه داستان من اگر بخوام نمیتونم خودم یه انگشت شو بسازم .حالا کسی دوست نداره بچه نمیاره ولی خیلی ها هستن میفهمن سقط میکنن زود
تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
عزیزم اینکار رو نکن من یکی از دوستام داشت میگفت خوب نیست نکنید مثلا من خودم اگه روزی 👰♂️ شم ، ❤️ می خواد ۲ تا بیشتر نداشته باشم ۳ تا خیلی زیاده، یه خانواده 👨👩👧👦 مثل خودمون