2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 54601 بازدید | 8933 پست

🌹بسم الله الرحمن الرحیــم 🌹

إِذا جاءَ نَصْرُ اللّهِ وَ الْفَتْحُ«1» وَ رَأَیْتَ النّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللّهِ أَفْواجاً«2» فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَ اسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کانَ تَوّاباً

هنــگامی که نصرت الهی فرا رسید .مردم را دیــدی که دستــه دستــه در دین خدا وارد می شونــد . پس باید سپاســـگزارنه پروردگارت را تنزیــه کنی و از او آمرزش بخواه که او توبــه پذیــر است .

سلام و رحمت خدا بر شما شیعیان مهدی صاحب الزمان عج و بندگان صالح خدا ✋

ما به نصرت و کمک خدا به

قله ها نزدیک میشیم 🌄

و به پیروزی های بزرگ میرسیم.

در حدیث میخونیم‌ که :هنگامی که حضرت مهدی عج ظهور کنند ،مردم دنیا فوج فوج به او ایمان می آورند  (وارد دین اسلام میشند )🤩

اون روز مغرور نمی‌شیم و شکر و ذکر  خدا رو به جا بیاریم ..

به امید روزهای طلایی ظهور 🌞

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🌹بسم الله الرحمن الرحیــم 🌹

إِذا جاءَ نَصْرُ اللّهِ وَ الْفَتْحُ«1»

وَ رَأَیْتَ النّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللّهِ أَفْواجاً«2»

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَ اسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کانَ تَوّاباً

هنــگامی که نصرت الهی فرا رسید .مردم را دیــدی که دستــه دستــه در دین خدا وارد می شونــد . پس پروردگارت را  همراه با سپاس و ستایش تسبیح گوی و از او آمرزش بخواه که او توبــه پذیــر است .

سلام و رحمت خدا بر شما شیعیان مهدی صاحب الزمان عج و بندگان صالح خدا ✋

ما به نصرت و کمک خدا به

قله ها نزدیک میشیم 🌄

و به پیروزی های بزرگ میرسیم.

در حدیث می‌خوانیم

:هنگامی که حضرت مهدی عج ظهور کنند ،مردم دنیا فوج فوج به او ایمان می آورند  (وارد دین اسلام میشند )🤩

اون روز مغرور نمی‌شیم و شکر و ذکر  خدا رو به جا بیاریم. 

به امید روزهای طلایی ظهور 🌞

دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین ✨😚

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
🌹بسم الله الرحمن الرحیــم 🌹إِذا جاءَ نَصْرُ اللّهِ وَ الْفَتْحُ«1» وَ رَأَیْتَ النّاسَ یَدْخُلُونَ ...

@mamanyasnajoooooon  

@دلخوشی1  

@مائده6525221  

@baharrrrr400  

@عطر_نرگس_بوی_یاس    

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بی صبری نمیکنم اما خسته ام

بی صبری نمیکنم اما از این حجم رنج و درد دنیا بریده ام🥹

بی صبری نمیکنم اما دلم طعم شادی میخواهد

شادی از جنس ظهور...🥰

بی صبری نمیکنم اما دلم لبخند پدریت را میخواهد .

بی صبری نمیکنم ،چون میدانم بعد سختی فِراق ،آسانی وصال می‌رسد ...🕊️

بی صبری نمیکنم چون میدانم وقتی گِره بلاها و فتنه ها عظیم گشت و به هم پیچید ،فرج و گشایش نزدیک میشود.

من بی صبری نمیکنم ،چون یک منتظرم

و منتظر ،صبوری را خوب میداند ..💖

چون یقین دارم که هر لحظه آمدنت نزدیک میشود .

مولایم .

و‌ ما وارثان آینده تاریخ بشریت هستیم

زیرا این وعده خداست...

میدانم که دنیا آبستن اتفاقاتی است که همگی مقدمه ظهور مبارک شماست .

پروردگارا ما را از این دریا طوفانی به معجزه موسی« ع » عبور ده .🤲

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بی صبری نمیکنم اما از این حجم رنج و درد دنیا بریده ام.🥺

بی صبری نمیکنم اما دلم طعم شادی میخواهد ...شادی از جنس ظهور...🥰

بی صبری نمیکنم اما دلم لبخند پدریت را میخواهد .

بی صبری نمیکنم ،چون میدانم بعد سختی فِراق ،آسانی وصال می‌رسد ...🕊

بی صبری نمیکنم چون میدانم وقتی گِره بلاها و فتنه ها عظیم گشت و به هم پیچید ،فرج و گشایش نزدیک میشود.

من بی صـ🌻ـبری نمیکنم ،چون یک منتظرم

و منتظر ،صبوری را خوب میداند ...

وچون یقین دارم که هر لحظه آمدنت نزدیک میشود ...مولایم .💖

و‌ ما وارثان آینده تاریخ بشریت هستیم 

⚜️زیرا این وعده خداست...⚜️

میدانم که دنیا آبستن اتفاقاتی است که همگی مقدمه ظهور مبارک شماست .☀️🌈

پروردگارا ما را از این دریای طوفانی به معجزه موسی« ع » عبور ده .🤲

بانوشتن__________درثواب تاپیک سهیم باشید

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

بی صبری نمیکنم اما از این حجم رنج و درد دنیا بریده ام.🥺

بی صبری نمیکنم اما دلم طعم شادی می‌خواهد؛شادی از جنس ظهور...🥰

بی صبری نمیکنم اما دلم لبخند پدریت را میخواهد .

بی صبری نمیکنم ،چون میدانم بعد سختی فِراق ،آسانی وصال می‌رسد ...🕊

بی صبری نمیکنم چون میدانم وقتی گِره بلاها و فتنه ها عظیم گشت و به هم پیچید ،فرج و گشایش نزدیک میشود.

مولایـ💖ـم... 

من بی صـ🌻ـبری نمیکنم ،

چون یک منتظرم

و منتظر ،صبوری را خوب میداند ...

چون یقین دارم که هر لحظه آمدنت نزدیک می‌شود.

و‌ ما وارثان آینده تاریخ بشریت هستیم⚜️زیرا این وعده خداست...⚜️

میدانم که دنیا آبستن اتفاقاتی است که همگی مقدمه ظهور مبارک شماست .☀️🌈

پروردگارا ما را از این دریای طوفانی به معجزه موسی« ع » عبور ده .🤲

🦋با نوشتن صلوات# یا حدیث یا تصویر مهدوی درثواب تاپیک سهیم باشیم❣️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

امام حسن عسکری – علیه السلام – فرمود: همانا شما انسان ها در یک مدّت و مهلت کوتاهی به سر می برید که مدّت زمان آن حساب شده و معیّن می باشد و مرگ، ناگهان و بدون اطلاع قبلی وارد می شود و شخص را می رباید، پس متوجّه باشید که هرکس هر مقدار در عبادت و بندگی و انجام کارهای نیک تلاش کند ـ فردای قیامت ـ غبطه می خورد که چرا بیشتر انجام نداده است و کسی که کار خلاف و گناه انجام دهد پشیمان و سرافکنده خواهد بود.

«أعیان الشّیعه، ج ۲، ص ۴۲»🌿

آگاهی امام به همه زبان ها ،لغت ها ،اصلاحات قبائل 🥰

امام حسن عسکری – علیه السلام – فرمود: همانا خداوند متعال، حجّت و خلیفه خود را برای بندگانش الگو و دلیلی روشن قرار داد، همچنین خداوند حجّت خود را ممتاز گرداند و به تمام لغت ها و اصطلاحات قبائل و اقوام آشنا ساخت و أنساب همه را می شناسد و از نهایت عمر انسان ها و موجودات و نیز جریات و حادثه ها آگاهی کامل دارد و چنانچه این امتیاز وجود نمی داشت، بین حجّت خدا و بین دیگران فرقی نبود.

«الکافی، ج ۱، ص ۵۱۹، ح ۱۱»🌹

این پست اول باشه 

سلام دوستای خوبم 🌷

طبق فرمایش امام حسن عسکری (ع)، کسی در آخرالزمان از هلاکت و نابودی نجات پیدا نمی‌کند، مگر این که خداوند او را به دعا برای تعجیل فرج و ظهور موفق بگرداند.🤲

ختم  ۱۴۰۰۰ صلوات به نیت تعجیل در فرج و سلامتی مولا داریم، تمایل به شرکت داشتید اعلام کنید 🥰

راهکاری موثر در ایجاد محبت به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف💖

🔸از اموری که در ایجاد محبت و ارتباط با حضرت بقیة الله عج الله تعالی فرجه، بسیار مؤثر است، اهدای اعمال خیر به ساحت مقدس آن بزرگوار و شریک کردن آن حضرت در ثواب اعمال ناچیز ما میباشد.

🔸البته یقیناً آن حضرت را نیازی به اعمال پر نقص و بی ارزش ما نیست؛ ولی اهدای عمل؛

✅اولاً در ایجاد علقه و ارتباط میان ما و آن حضرت بسیار مؤثر است

✅ و ثانیاً سبب جلب عنایات ویژه حضرت میشود.

🖋حجت‌الاسلام شیخ جعفر ناصری🍀

امام حسن عسکری – علیه السلام – فرمود: دو خصلت و حالتی که والاتر از آن دو چیز نمی باشد عبارتند از: ایمان و اعتقاد به خداوند، نفع رساندن به دوستان و آشنایان.

تحف العقول، ص ۴۸۹»💐