2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 54603 بازدید | 8933 پست

📌 یکی از نشانه های ظهور امام زمان،غربال است.

یعنی با هر فتنه معلوم میشه هر کسی کدوم طرفیه.

⭕️ غربال دو طرف داره:حق یا باطل

➖ امام حسین(ع) یا یزید.

➖ امام زمان عج یا دجال.

📌 زمانِ غربال انتخابهای ما امتحانیست که عاقبت ما رو معین میکنه.

⏳ تاریخ تکرار می شود...

ولایت امیرالمؤمنین علی علیه السلام را نپذیرفتند و از وجود مبارکشون بی بهره موندند..

اگر مردم بدانند تمام گرفتاریها و فلاکتها در بی امامیست  یک صدا امام زمان رو صدا میزدند..

هزاران افسوس که باهم همدل نیستیم و کسی در فکر غربت امام مظلوم مان نیست...

کسی صدای هل من ناصر ینصرنی مولایمان را نمی شنود.

کاش دلهای خفته بیدار شوند یکدل و یک صدا او را صدا بزنند. 

✍ جهالت فقط برای قبل از اسلام نبود.اکنون جهان در جهالت مدرن رخ نشان میدهد...

💥در جهان کنونی :

➖ حق را ناحق می کنند.

➖ باطل را حق جلوه می دهند.

➖ عدالت به کلی فراموش شده و.. 

با نوشتن اتحاد_ما_رمزظهور#  در ثواب تاپیک سهیم باشیم

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
تاپیک آخر @mamanyasnajoooooon 454 تا لایک داره 75 نفر اول با @عطر _نرگس _بوی_ یاس75 نفر دوم با @baha ...

@baharrrrr400    

نفر اول من بعد ۱۵۰ نفر که شماردم میشه کاربر دخترکرد که شما باید تا نفر قبل این تگ کنین 

@دلخوشی1    نفر آخر من میشه کاربر ahdnor که شما باید از بعدش تگ کنین 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک آخر @mamanyasnajoooooon 454 تا لایک داره 75 نفر اول با @عطر _نرگس _بوی_ یاس75 نفر دوم با @baha ...

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
@baharrrrr400 نفر اول من بعد ۱۵۰ نفر که شماردم میشه کاربر دخترکرد که شما باید تا نفر قبل این تگ کنی ...

سلام عزیزم

ممنون

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
@goolabaton @mehrsana_barana @درگوشی_عاشقانه000 @__banooo2__ @نخودچی1403

عزیزم تایپک زده شده؟ من باز پیداش نمیکنم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
عزیزم تایپک زده شده؟ من باز پیداش نمیکنم

سلام نه هنوز . می تونین متن بذارین؟

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
هستی شروع کنیم کنیم؟

هنوز تایپک رو نزدین؟

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
سلام نه هنوز . می تونین متن بذارین؟

بله

البته ن زیاد حرفه ایی مثل شماها 

عکس‌ و روایت آماده کردم

خدا انشاالله به حق حضرت زینب زودتر امام زمانمون رو برسونه

کل دیشب رو نخوابیدم از استرس و ترس

نی نی ام بدتر از من همش تا صبح تکون خورده

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35