2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست
سلام خب باید تاپیکتون رو داخل فروشگاه ایجاد کنین داخل تبادل نظر بسته میشه برای عکس ها هم مرورگرتون ر ...

متشکرم از راهنمایی تون

چشم

لطف کردید   

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.
سلام ایشون قطع دسترسی شدن به دلیل توجه نکردن به تذکرات و زدن تاپیک هاشون داخل تبادل نظر 

سلام.من به ایشون اطلاع دادم,قول دادن دیگه تکرار نشه.میشه لطفا رسیدگی کنید و بتونن بیان سایت؟

ممنون میشم

سرنوشت را کی توان از سر نوشت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.من به ایشون اطلاع دادم,قول دادن دیگه تکرار نشه.میشه لطفا رسیدگی کنید و بتونن بیان سایت؟ ممنون ...

سلام طبق قانون سایت سه روز دسترسیشون بسته میمونه بعد باز میشه با کاربری دیگه هم بیان دیگه کاربری قبلی  برنمیگرده

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

خانم تهرانی پیشنهاد. میدم یک پلاکارد. بزنید. سر. در. سایت همه تاپیک دعوای من را بخوانند. هرچقدر. از. نی نی یار. خواهش کردم ببنده نبست نمیدونم چرا حس میکنم مشکل خاصی هست  در. ضمن امکان حذف پست که نیست پس بهتره تبلیغ کنید. از. جاهای دیگه هم بیاند. تماشا این را. از. شما میخوام نی نی یار. عزیز ظاهرا  از. مجادله بدشون نمیاد 

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1345772/یعنی-هدفش-چی-بوده-واقعا-بررسی-یک-کیس-روانی-با-شکلات-تلخ?postId=43078580

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

خانم نی نی یار. من تصمیم ندارم اینجا بمونم  اما فکر. میکنم قبلا گفته بودید. تاپیکهای مشاجره حذف میشه حذف نکردید حداقل تبلیغ کنید. 😂😂😂

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
سلام خب رمز یا نام کاربری رو اشتباه میزنی ، اگر رمزت عدده یه بار کیبوردتو فارسی کن وارد شو یه بار ان ...

ترکیب عدد انگلیسی و حروف انگلیسیه.  درست وارد میکنم ولی اخطار میده.

سلام 

با تمام وجوود درخواست دارم عضويت توي سايت سخت بشه

كد ملي لازم بشه و اگه اسم و فاميل با كد ملي نخوند نشه عضو شد

موقع ثبت نام هم اين قول داده بشه كه محرمانه ميمونه اطلاعات شخصي

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه