2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست

سلام و عرض احترام

نی نی یار بسیار عزیز ؛ ضمن سپاس از زحمات و رسیدگی های عالی شما ، یک مشکلی برای تاپیک بنده ایجاد شده، متاسفانه علیرغم بارها بارگذاری و کاهش حجم تصاویر، عکس های موجود در تایپک به جز یک مورد نمایش داده نمیشه و برخی لینک ها نیز خود بخود حذف میشن

امکان داره لطف بفرمائید رسیدگی کنید؟

آدرس تاپیک مذکور ؛ 

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1344977/طراحی-دکوراسیون

پیشاپیش بی نهایت سپاسگزارم ...

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نینی یار عزیز لطفا دوتاتاپیک آخرمنو حذف کنید عکس گذاشتم 

همیشه لینک بذار برام من بیام میبندم 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام میشه لطفا راهنماییم کنید تاپیک های قبلیمو چطور پاک کنم؟؟؟

سلام فعلا نمیتونی ، من دو تا رو میتونم ببندم برات انتخاب کن لینکشو بذار

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام نی نی یار عزیز...  چرا من نمیتونم با گوشی وارد نی نی سایت بشم؟!  همش میاد که رمز یا ...

سلام خب رمز یا نام کاربری رو اشتباه میزنی ، اگر رمزت عدده یه بار کیبوردتو فارسی کن وارد شو یه بار انگلیسی ببین با کدومش میشه 

سلام و عرض احترام نی نی یار بسیار عزیز ؛ ضمن سپاس از زحمات و رسیدگی های عالی شما ، یک مشکلی برای تا ...

شما کار دکوراسیون انجام میدید؟ 

با عرض سلام. خانم تهرانی عزیز کاربر men به مشکل برخوردن.نمیتونن وارد سایت بشن.لطفا رسیدگی کنید. سپ ...

سلام ایشون قطع دسترسی شدن به دلیل توجه نکردن به تذکرات و زدن تاپیک هاشون داخل تبادل نظر 

سلام  من مشكلي ندارم ولي ي پيشنهاد دارم. تو سايت قديم هميشه ترتيب تاپيك ها طوري بود كه جديدتر ...

سلام پیشنهادتون رو ارجاع دادم

سلام نی نی یارهای عزیز میخواستم خواهش کنم این دوتا تاپیک من رو حذف کنید : http://www.nin ...

سلام انجام شد

سلام،تو روخدا بگین چرا صفحه صورتی رنگ نی نی سایت برامن باز نمیشه؟

سایت تغییر کرده کلا قالبش عوض شده

سلام. از موقعی که سایت جدید شده من نمیتونم با کاربری اصلیم وارد بشم. همش میگه لطفا ایمیل خود را تایی ...

سلام تایید شد

نی نی یار سلام لطفا اسم منو درست کنید  مهرناز از وختی سایت قاط زده شده مهناز

سلام بله درست میشه

شما کار دکوراسیون انجام میدید؟ 

سلام مجدد

بله نی نی یار عزیز  ...

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.
سلام مجدد بله نی نی یار عزیز  ...

سلام خب باید تاپیکتون رو داخل فروشگاه ایجاد کنین داخل تبادل نظر بسته میشه برای عکس ها هم مرورگرتون رو عوض کنین ببینین درست میشه یا نه