2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160404 بازدید | 1471 پست
دکتر بهم گفت خوب میشه اما میترسم از متفاوت بودنش میترسم چون فکر میکنم من باعث شدم اینجوری باشه

به ژن و وراثت فکرکنم ربط داره.چون اشنای ماهم دوتابچه داره اولی اوتیسم داره دومی سالمه.اوتیسمی ها تو ی زمینه ای خدادادی خیلی باهوشن.شدت وضعف داره اوتیسم.توکلت بر خدا باشه.اصلا هم نترس وناراحت نباش حتما حکمتی توش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترين و بي رقيب من هم اونحا خودم كاراموز بودم هم بچمو بردم. تشخيصشون امكانات متخصيصن پرفكت

هزینه های پکیج هاشون خیلی بالا بود من الان دیدم... دخترم تازگی یکم تیک چشمی داره دوست داشتم ببرمش منتها دیدم خیلی هزینه ش بالاس

نترس چیزی نیست پس  پسرم نزدیک ۳سال و نیم بردم دندون پزشکی خانمه گفت چون نور میزنم صورتش چشماشو ...

ببخشید باید به اون دکتر فلان شده میگفتید به هرکی تو صورتش نو بزنی معلومه چشماشو میبنده و عکس العمل نشون میده

عجب آدمایی پیدا میشن 

منم پسرم اتیسمه فقط شما تنها نیستی تنها توصیه ای که میتونم بهت کنم اینه که زودتر بجنب ببرش گفتار درمانی به حرف اینایی هم که میگن فامیل ما تا پنج شش سالگی حرف نمی زد اهمیت نده نزار ی

سن طلایی رد بشه اتیسم اون جوری هم که میگن غیر قابل درمان نیست

اشکال نداره  من یه دوستی داشتم اوتیسم داشت انقدد دختر خوب و مهربونی بود ک ارتباط چشمی هیچ وقت ...

دقیقا همینطوره باهوش هستن.

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  
اره جیگرهههه🥰🥰🥰🥰🥰

چقدررر به مادر بودنت حسودیم شد. خدا حفظت کنه برای پسرت که اینقدر مادر گل و ماهی هستی

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

ادم ها با هم فرق دارن. پسر من هم اسپرگر خفیف هست

۱۲ سالشه 

میگم من چیزی شنیدم که برا اوتیسم و بعضی بیماری ها خوبه.کانونش هم توی قم هست

به اسم بخور حضرت مریم. که باید سه روز متوالی دود کنن و یه دعاهایی بخونن 

نمیدونم فایده داره یا نه؟ تو که آن جا هستی بپرس

ولی بچه ات رو ببر کاردرمانی و گفتار درمانی. 

من پای بچه ام خورد شدم الان قابل قبول هست

این که گفتی معنی خطر و نمیفهمه پسر منم هست! شده خودشو پرت میکنه جلوی ماشین از پله ها دوتا دوتا جفت ...

خوب شاید معنی خطر رو درست یادش ندادی.خیلی زودتر مثلا از هیجده ماهگی باید دائم باهاش تکرار میکردی مثلا ماشین خطره بدوییم بریم کنار بچه فقط با تکرار چیزها رو یاد میگیره

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...