2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160404 بازدید | 1471 پست
پسر منم تقریبا سه سالشه. کلمات رو واضح نمی گه. وقتی بهش میگی فلان کار رو بکن کامل انجام میده و تقلید ...

منم پسرم دو سال و۴ماهشه و فقط۶۰تا کلمه میگه همه چیز هم میفهمه و هرچی بگم انجام میده مشکل منم اینه ک بقیه میگن چرا حرف نمیزنه🤦🏻‍♀️

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی گلم.اخه میخوام اقدام کنم به بارداری.دکتر از الان اسیدفولیک داده میخورن.ترسیدم

ینی حرف  دوتا کاربری ک سطح تحصیلات و زندگی و هیچی اش مشخص نیست از حرف دکتر بیشتر قبول داری؟

اینا میگن اسیدفولیک‌نخور واکسن بچه رو نزن دارو ب بچه نده فقط چهارتا علف بجوشون بخور همه مریضی های شناختا و نشناخته ات خوب میشه

من سواد پزشکی ندارم ولی وقتی تمااااام دکتر تاکید دارن باید اسیدفولیک مصرف بشه باورشون‌میکنم

علم رو باور کن نه چهارتا حرف بدون سند ومدرک

الکی نترس . قدی باش . یک حالت اوتیسم خفیف هست که اصلا دیگران متوجه نمیشن . با دکتر و کنترل یک زندگی عادی و موفق میتونن داشته باشن . در مورد تحقیق کن هم اطلاعاتت میره بالا با بچت درست رفتار میکنی هم خودت آروم میشی . همیشه پشتش باش نذار به خاطر بیماری دیگران رفتار نامناسبی داشته باشن . 

در این دنیا هیچ بنده ای کامل نیست.و نوع کمبود رادارد.اوتیسم عقب مانده ذهنی نیست چون میتواند با استعداد ترین فرد باشد فقط نوع 

ارتباط و حرف زدنش خاصه ناراحتی ندارد.خیلی از افراد اصلان شناسایی نشدند .حالا ایرانم پیشرفتی حاصل شده تشخیص داده میشد دارو  و راه کنترول دارد.

با لبخند باشید😊😊😊
ببین عزیزم منم پسرم تا دوسالو نیم حرف نمیزد یه متخصص گفتاردرمان بود بم گفت اتیسم داره ارتباط چشمی ند ...

عزیزم میشه جواب منو بدی .پسر من ۴سالشه .خیلی خوب حرف نمیزنه .همه چیو نمیگه .باید چکار کنم .کجا ببرمش؟

کاربری سوممه 😑😒
مرسی گلم.اخه میخوام اقدام کنم به بارداری.دکتر از الان اسیدفولیک داده میخورن.ترسیدم

نترس عزیزم

فولیک اسید مقدار اضافه ش با ادرار دفع میشه خیلی هم لازمه برای سیستم عصبی

اوتیسم دلیل اصلی ش سرب و جیوه و آلودگی های هواست 

واسه همین میگن تو بارداری دندون پر نکن چون جیوه ش باعث اوتیسم میشه

ان شاالله هروقت باردار شدی حتما روزهای آلوده داخل خونه باش

از صدای بلند میترسه؟ رونظم  و ترتیب حساسه؟ ارتباط چشمی داره؟

اینا علایم اوتیسمه؟ یکی از اقوام من اینجوریه ۲ سال و نیمشه

از صدای بلند میترسه، روی نظم و ترتیب حساسه، حرفاش خیلی نامفهومه، ارتباط چشمی هم خیلی به ندرت برقرار میکنه، لجباز هم هست یعنی اوتیسمه؟

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
پسر منم ۱۸ ماهس حرف نمیزنم  ولی قشنگ اسمشو اینا میدونه  همه میگن شوهرم ۳سالگی حرف زده به ...

من خودم زود زبون اومدم 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
دقیقا پسرمنم اینجوریه  بابا من فک میکنم دکترا هم دیوانه شدن

چرا دکترا ؟

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
مادرايي كه تو بارداري و سه ماه قبلش ميخورن  خودم اينو چند وقت پيش تو خبر پزشكي خوندم  از ...

خاله من به خاطر تشنج بچه قبلش مجبور بود سه ماه قبل و بعد بارداریش اسید فولیک ۵ بخوره الان بچش کلاس سومه کلی باهوشه همه کارهاش هم به موقع انجام داد 

یکم مشکوکه وسواس از چی

یهو انگشتاشو ب حالت وسواس باز میکنه نوک پنجه پاش راه میره قیافشو میکشه تو هم انگار از چیزی بدش اومده 

حرفم هیچ 

فقط اگه داغ باشه چیزی میگه داغیده و باازم بیخیال دست میزنه از پنجره میخاس بره بیرون

سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

اینقدر استرس نداشته باش برای جنینت خوب نیست و روی اونهم تاثیر بد میذاره اولا اوتیسم طیفهای مختلف داره و خیلی از مردم جهان درگیر اوتیسم هستن از الان برو دنبال یه مرکز کاردمانی و گفتار درمانی خوب در قم بچت رو اونجا ارزیابی میکنن بعدش اول جلسات کاردرمانی میدن تا ذهنش اماده بشه بعد گفتار درمانی رو هم شروع میکنن اصلا نگران نباش فقط خودت باید تمرینهای اونا رو کامل انجام بدی تا بچت پیشرفت داشته باشه من یکی از دوستام درگیر بود بابت پسرش امسال سنجش قبول شد و کلاس اول هست  پسرش حرف افتاد ولی خب الان با اینکه ۷ سالش هست خیلی اروم اروم بخش بخش حرف میزنه ولی قابل فهم هست و درسهاش رو داره با معلم کامل پیش میره ولی دوستم هنوز مراکز کاردرمانی میبرتش و رهاش نکرد برلی این بچه ها باید وقت گذاشت و هزینه کرد