یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه
غذاهای آماده و صنعتی و ابمیوه صنعتی و چیپس و پفک و کاکائو و شکلات کامل حذف کردم ، غذای شب مونده و سرخ کردنی و غذاهای با کالری بالا هم همینطور، لبنیات و بستنی هم فعلا حذف کردم بجاش مکمل کلسیم و شربت امگا 3 میدم
امشب داروهاش رو شروع کردیم ، یه بغضی توی گلوم هست ، ولی از یه طرفم خوشحالم زودتر اقدام کردیم تا دیر ...
بابا هیچیی نیست .فقط پسرت خیلی شیطونه همین .مام تو فامیلامون هست مامانش قرص نداده بود خیلیییی شلوغ میکرد.مامانش یواشکی گفت بیش فعاله قرصشو یه مدته نمیدم ب خاطر همینه .اگه نمیگفت ما اصلا نمیفهمیدیم .پسر خالمم خیلیییییی شره و اذیت میکنه ب خالم میگیم ببر دکتر خالم الکی میگه بردم دکتر گفته هیچیش نیست ولی من میدونم الکی میگه😅
تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️ من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁