2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160651 بازدید | 1471 پست
بله متاسفانه هیجا نمیبردمش جز دکتر بخاطر کرونا😣😣😣😣خیلی بهم وابستس در حدی که تو اتاق نبینتم پریشو ...

بزرگترین اشتباه میکنی در حق کودکت نمیدونم پسر یا دختر  ولی طوری بار نیار خدای نکرده فردا که چیزی شد نتونه از پسش بر بیاد منطورم زدنن ...هرروز حداقلش از ۱۰ دقه شروع کن به بیرون رفتن پیاده روی کن بزار رفتی بیرون ازش بخوا. برات تعریف کنه مخصوصا پدرش هر بار دخترم زمین خورد نرفتم جلو گذاشتم خودش بلند شه شاید اوایل گریه میکرد اما الان یاد گرفته زود بلند شه بیاد طرف بگه مامان نگران نشو من جیزیم نشد با اینکه واکنش نشون ندادم اما بعدا فهمید که برام مهم نگرانشم خودش میاد میگه من خوبم منطورم در کل این تو هر چیزی زود حساس نشو بزار خودش خیلی چیزا رو یاد بگیر نگو بچس به وقتش یاد میکیره نه با کودکت مثل یه کودک رفتار نکن مثل یه انسان عادی رفتار کن نگو وای کودکی  .....ته بزرگترین اشتباه اا مادرا هیشه به مادرم میگم اونقدر منو عزیز کردی منع کردی تو خیلی کار الان من دچار سردرگم میشم ومحتاج تو هسم من برا دخترم اینکار نمیکنم ازاد گذاشتم تو خونه تو بیرون وابستم هست اما نه به اون صورت می دونم حداقلش مییتونم چند ساعت خونه دیگرون مثلا مامانم یا عمش بزار البته اونایی که قابل اعتمادم هست بمونه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر بهم گفت خوب میشه اما میترسم از متفاوت بودنش میترسم چون فکر میکنم من باعث شدم اینجوری باشه

فامیل مامانم تو روستا بودیم تا چهار سالگی نه حرف میزد نه راه می‌رفت.ولی نه دکتر بردن نه اوتیسم و اینها براشون مهم نبود.بدون دارو و فشار روحی به پسرشون.ولی خانواده شادی بودن و پدر و مادرش عین خیالشون نبود.الان پیرسون متخصص بیهوشی هست.من چهار سال ازش بزرگتر بودم

پسر من  زود کلمه گفت(۱۱ ماهگی آب رو گفت) به موقع هم جمله(2۲ ماهگی) اما خیلی کم حرف میزد و اصلا مکالمه نمیکرد هر چی میپرسیدم جواب نمیداد تا ۳ سالگی توجهش هم خیلی پایین بود سه سالش که تموم شد هرچی میپرسیدم اکو میکرد و من تو نت دیدم از علائم اتیسمه بردمش  فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان از دکترای بیمارستان کودکان مفید بود...دو دقیقه بعد از ورود به اتاقش گفت این بچه کجاش اتیسم داره آخه تاخیر رشد داره دو تا مکمل غذایی نوشت یکیش امگا ۳ بود بعدم گفتار درمانی و کار درمانی ارجاعمون داد...البته پسر من دایره لغاتش زیاد بود خیلی کلمه میگفت اما تو مکالمه ضعیف بود و اکو داشت...الان پسرم کلاس اوله کاملا صحبت میکنه و درسش عالیه...فقط هنوز تمرکزش پایینه اما چون هوشش بالاست درس و زود متوجه میشه مشکل درسی نداره اما سر تکالیفش تو کلاس و خونه نمیشینه و تحت نظر روانشناسه ولی کاملا سالمه...زود برچسب به بچه نزن چند جای خوب ببر بعد تشخیص قطعی بگیر...

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

پسر داداش منم ۴ سالگی حرف زد

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

3 سالشه، هنوز جمله نمیگه فقط کلمه، وسیله پرت میکنه، بچه ها رو میزنه گاهی، معنی خطر رو درک نمیکنه، از ...

عزیزم همه ی علائم را پسر من داشت به جز حرف زدن و اتفاقا بهش گفتن بیش فعاله ولی من درمان داروییی شروع نکردم خیلی با بالا رفتن سنشون عاقل تر میشن

بله متاسفانه

نگو متاسفانه منم پسرم چهارسال و نیمه هست بیش فعاله عزیزم ما مادر بچه های فوق باهوشیم اتفاقا بیش فعالی چیز بدی نیست یه تفاوته من عاشق پسرمم عاشق هوش زیاد دقت بالاش کنجکاویش خطر پذیری و ریسکش عاشق سوالهای زیادش عاشقشم و خوشحالم خدا در من توان اینو دید که مامان  یه بچه فوق شیطون باشم

شوهرم ۴ سالگی حرف زده هیچوقت دکتر نبردنش همسر و مهندس موفقیه نمی‌دونم چی بگم ...انشاالله واسه توهم ا ...

عموی من میگن ۶ سالگی حرف زد.الان برو ببینش ماشالله.

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
پسر منم تازه تشخیص دادن بیش فعاله ، اولش کلی گریه کردم ولی خودمو جمع و جور کردم، سبک زندگیش رو تغییر ...

عزیزم پسرت چن سالشه و چ کارایی میکنه که گفتن بیش فعاله؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

[QUOTE=268269911]بياريدش تهران مركز اتيه درخشان ذهن.. من الان خودم هقته اي يكبار ميام قم تراپي دارم. مراكزش  تراپی چیه؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.