2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160877 بازدید | 1471 پست
میدونی زورش کجاست که پیش توی همون مدرسه بود اگر قرار بود معکوس بلد باشه باید خودشون یادش میدادن کوتا ...

میگفتی همونجا....حالا معکوسم بلد نباشه خو یاد میگیره الان ما اینهمه درس و دانشگاه خداییش اون انتگرال و.... چ نقش تاثیرگذاری داشت برامون ک اون معکوس بخواد چیزی از بچه کم کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگفتی همونجا....حالا معکوسم بلد نباشه خو یاد میگیره الان ما اینهمه درس و دانشگاه خداییش اون انتگرال ...

حالا دختر دوستم مثل بلبل حرف میزنه به تلفظ ش گیر دادن ببر باهاش کار کن یک ماه وقت داری

من سه چندماه بردم یه ماه خورد اوج کرونا دیگه نبردم ایقندر پشیمونم برده بودم الان تمام شده بود البته ...

پسرم حروف رو درست میگه فقط تند حرف میزنه توجمع نامفهوم میشه البته نه همیشه صداشم ظریفه...خیلی هم بچه مغرورو...تو جمع بدتر میشه اصلا

پسرم حروف رو درست میگه فقط تند حرف میزنه توجمع نامفهوم میشه البته نه همیشه صداشم ظریفه...خیلی هم بچه ...

بهش بگو بخش بخش کنه تا کم کم عادت کنه اروم حرف زدن 

اینو به پسرم میگفت شمرده شمرده یا با دستت بخش کن 

پسر منم تازه تشخیص دادن بیش فعاله ، اولش کلی گریه کردم ولی خودمو جمع و جور کردم، سبک زندگیش رو تغییر ...

میشه رژیمش رو بگین....

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

بهش بگو بخش بخش کنه تا کم کم عادت کنه اروم حرف زدن  اینو به پسرم میگفت شمرده شمرده یا با دستت ...

پسر من دوسالگی کلمه اومد کلا دیر حرف اومده بود بخاطر تنهاییمون بردمش گفتاردرمانی گفت بچت مشکل نداره تایم بده بهش من باهاش خونه بازی حسی کردم کلی بیرونش بردم انقد باهاش حرف زدم به دوماه نکشید انفجار کلمه ایی شد بهم سخت گذشت ولی نتیجه داد تلاشم خودمم رشتم تقرییا مرتبته حالا فردا برای این مدل حرف زدن یه مطالعه کنم خودم باهاش یه دوماه کار کنم ایشاالله ک نتیجه بگیرم نشد میبرم گفتار درمانی

سریال وکیل ووی خارق العاده رو از توی نت ببین شخصیت اصلی فیلم اوتیسم داره

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
اینم براون تجربه بد شده بود تا سه سالگی دخترم بخاطر کرونا نبردم یواش یواش تاثیرشو دیدم از اون به بعد ...

بله متاسفانه هیجا نمیبردمش جز دکتر بخاطر کرونا😣😣😣😣خیلی بهم وابستس در حدی که تو اتاق نبینتم پریشون میشه کلا هیجا نمیذم زندانیم رسما یا با من میره بی من با باباشم هیجا نمیره

[QUOTE=268281794]بله متاسفانه هیجا نمیبردمش جز دکتر بخاطر کرونا😣😣😣😣خیلی بهم وابستس در حدی که تو اتاق نبینتم پریشو ...[/QUOT

با مشاوره حرف بزن عادتش تغییر بده کلا مستقل بار بیارش تو اعتماد بنفسش کار کن سعی کن تو نحوی پوشیدن لباس وکفش ازاد باشه خودش انتخاب کن بزار با پدرش چند ساعت برن بیرون شاید اینا بگی ربط نداره ولی واقعا خودت میبینی که وابستگی به هم چیز به مرور عوض میشه