2777
2789

رفتم بیرون دخترا خیلیاشون قد بلند بودن یا موهای پرپشت و بلند خوش رنگ انگشتای کشیده صورت ناز .رفتم دکتر ی دختری دراز کشیده بود رو تخت حتی پاهاشم خیلی خوشگل بود.

بعد من قدم ۱۵۶ دست و پام و انگشتام مثل بچه موهای خیلی کم پشت هیکل ریز صورت پسرونه کله ام انگار چسبیده ب گردنم ...خیلی حس بدی واقعا چرا من این شکلی ام خدا چه خصومتی داره با من نفرین کی بودم تقاص چی رو پس میدم

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید از نگاه یکی دیگه خیلی زیبا باشی

این چه حرفیه ک میزنی

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

باور کن هیچکس زشت نیست ببین چ مدل مویی بهت میاد یا لباسای شاد رنگی رنگی بپوش آرایش تمرین کن مطمئنم قشنگی و قشنگتر میشی

اگر سفر نروی،لباس نخری،پولاتو خرج نکنی،تو پولدارترین فرد قبرستان خواهی بود..💎🤏

والا من که به همین خاطر تا مجبور نباشیم نمی‌رم بیرون وگرنه همش باید دخترا رو نگاه کنم و افسوس بخورم چرا چرا امروز هم یکی بهم گفت تو شبیه کارینا کاپور هستی که همیشه از قیافه اش خوشم نمی‌آمد 🙃 دیگه همینه خانمی همین که سالمم بازم خداروشکر دیگه چیزی نمیخوام 

الان خوشبختانه زیبایی میتونه با عمل و کار های زیبایی پدید بیادالبته پیش متخصص ماهر باید رفت

همه قشنگ نمیشن خیلیییی کم اونام خوبان خوشگل میشن

من بلند هستم 175 ام میگم خدایا چرا من انقد بلندم بقیه دخترا انقه کوچولو و بغلی و ناز ولی من انقد جدی ...

توروخدا بس کن کاش می شد جامون رو عوض کنیم ای خدااا ببین کاراتو 😭😭😭

نه اصلا…وقتی عزیزترینامو با بیماری های عجیب و دردناک از دست دادم دیگه ناشکری نکردم همین که تنم سالم باشه کافیه اگر قانع نباشی هیچ وقت لذت نمیبری از زیباییت چرا که دست بالا دست زیاده همیشه یکی هست که از ماه هم زیباتر باشه

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️