2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160589 بازدید | 1471 پست

عزیزم اتیسمی ها عقب مانده ذهنی و هوشی نیستن بسیار هم باهوش هستند فقط به خاطر یه سری مشکلات عصب شناختی توی ارتباط برقرار کردن با محیط و افراد و نحوه برخوردشون با دنیا متفاوت از ادم هایی مثل ما هستند . عزیزم توکلت به خدا باشه. از خدا برات قدرت و صبر و استقامت میخوام چون مشکل اصلی تو با بقیه ادم ها خواهد بود نه با بچت چون بقیه احتمال خیلی زیاد چون از اتیسم چیزی نمی دونن ممکنه رفتار های بد و زننده ای داشته باشن قوی باش عزیزم خدا کمکت می کنه

امضات ینی چی گلی

کانال زندگی سالم رو ببین متوجه این جمله از تسلا می شین. 

ما با هر مدار انرژی که توش زندگی می کنیم اتفاقات و مشکلات و شانس و آدمها و موقعیت های زندگی مونو تعیین می کنیم. 

هر فکر و طلسم روانی ای که داریم ارتعاش می کنن و انرژی مارو کم و زیاد می کنن. 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها خواهش میکنم به من کمک کنید همش فکر میکنم بچم اوتیسمه

سه سالشه فقط در حد چند کلمه حرف میزنه حرفمو نمیفهمه اما از گوشی 1تا20 یاد گرفته میشمره تمام رنگهارو بلده اسم همه حیوانات رو میدونه حروف الفبا رو کم و بیش بلده اما وقتی میگم اونو بده مثل خنگها نگام میکنه مطمئنم نمیفهمه یا خیلی چیزای دیگه که نمیفهمه بنظرتون اوتیسم داره هنوز هم پوشک میکنم چیزی از جیش نمیفهمه که بخوام بگیرمش خیلی میگم اما نمیفهمه

امضات ینی چی گلی

حتی میزان ارتباط ما با خدا و امن دونستن جهان هم تو میزان انرژی ما موثره. 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

مامان های مهربون بچه های ۲ ساله تا ۵-۶ ساله که سال های کودکی شون توی سال های کرونا افتاده و همش توی قرنطینه بودند اغلب مشکل برقراری ارتباط دارند.

از کارهای مهمی که مامانا می تونند به بچه ها بکنند دور کردن بچه ها از موبایل و‌ تلوزیونه تاثیر خوبی روی رشد مغزی بچه ها نداره و تمرکزشون رو کم میکنه.

مامان باباها باید با بچه ها فعالیت های حسی حرکتی انجام بدن، زیاد کتاب بخونن و قصه بگن تا ساختار جملات شکل بگیره برای بچه ها.

چه بیش فعالی چه اوتیسم و .. هر تشخیصی که پزشکان بدن لازمه برای بهبود کیفیت زندگی کودک، پدر و مادر خیلی برای کودک وقت بذارند و باهاش کار کنند. پس خودتون نبازید و یعی کنید با برنامه تر پیش برید.

دختر من ۴ سالشه خدا رو شکر مشکلی نداره ولی وقتی شکلات میخوره کم کم پا میشه راه می افته میدوئه و ... انگار شکلات بیقرارش میکنه تمام تلاشم اینه که از برنامه غذاییش حدفش کنم ولی به لطف باباش نمیشه فقط سعی میکنم خیلی محدوش کنم

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
به نظر من یه متخصص دیگه هم ببر شاید اشتباه تشخیص دادن

عزیزم حتمن چند دکتر دیگه ببرش منم پسرم خیلی لاغر بود بردمش دکتر گفت تالاسمی ماژور هست حتی نامه داد که سریع چند واحد خون بهش بزنن بردم بیمارستان واسه تزریق خون که یهو پشیمون شدم گفتم ببرم متخصص 

بعد متخصص ازمایش ازخودمو شوهرمو بچم گرفت گفت ماژور نیست مینور هست با دارو حل میشه 

بعضی وقتا اشتباه پیش میاد

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

شاید از چیزی ترسیده حرف نمیزنه دکترای الان خیلی هاشون دکتر نیستن من دستم درد میکرد رفتم ارتوپد گفت این دستت که هیچی اون یکی هم باید عمل بشه هر دست هم ۴ میگیرم ۶ سال پیش بود عمل نکردم دوسال بعد رفتم پیش دکتر حسینقلی تو ولیعصر گفت نوار دستت سالمه اصلا عمل نمی‌خواد معاینه کرد دستمو گفت فیبرومیالژیا دارم چندتا قرص داد خوردم خوب شدم اما عصبی میشم گاهی دردها برمی‌گردن 

شما هم پسرتون رو یه دکتر خوب ببرید انشاالله که هیچی نیست

یبار یه پسره رو آورده بودن تلویزیون ۲۰سالش بود 

معلم زبان بودتو یه آموزشگاه  

از زندگیش و درس خوندش میگفت 

خلاصه من همش فک میکردم ازایناست که خودشونو میگیرن کلاس میذارن آخه یه جوری حرف میزد  

میگفت کلاس زبان نرفتم همینجوری از رو کتاب زبانو فول شده بود

خیلی باهوش بود

آخرسر مجری گفت حالا شاگردات میدونن اوتیسم داری

گفت نه هیچکدوم نمیدونن الان که شما گفتی فهمیدن

من هنگ کردم 

امیدت رو از دست نده اوتیسمیا خیلی باهوشن

یه فیلمم آمریکا ساخته بود ازیه دختر اوتیسمی که مهندس شده بود 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

ای خواهر این دکتر ها بعضی جاها معجزه میکنن ولی خیلی جاها هم  استرس وحشتناکی به ادم میدن 

اسی جان خواهر نگران گل پسرد نباش به خدا الان دیگه بهجرات میگم سی چهل درصد تشخیص پزشک ها درست نیست یه جواریی سلیقه ای یه یکی شون فلان علایم رو خیلی مهم میدونه اون یکی اصلا براش مهم نیست 

ان شالله که هیچ مشکلی نداره گل پسر ت

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند

عزیزم اگر شهرستانی بهت یه پزشک خوب معرفی کنم 

دوست منم برای بچه اشتشخیص اوتیسم دادن برد تهران با ۳۰ تومن دارو (میلیون ) خیلی بهتر شد 

خواستی واست بپرسم

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....