2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160651 بازدید | 1471 پست
هیچ کاری نکرد بچش فقر محیطی داشت بخاطر اینکه مادرش محدودش میکرد دیگه دید اینطوره بچه رو محدود نکرد ف ...

پسرم ۴ سال و ۸ ماهشع دقیق . حرف میزنه اما بعضی کلماتش واضح نیستن . یا میبزمش بازار دست ب همه چیز میزنه. میره مغازه براش بسکوبت میگیرم .تو خیابون میخوره صورتش و پیراهنش کثیف میشه . یا بردمش داروخانه صندلیای داروخانه رو جا ب جا میکرد هرچی همون خانم داروخانه بهش میگف اصلا توجه نمیکرد تا ب من گف اومدم صندلیا رو درس کرد دوباره هم پسرم بهمشون زد . یا اگه بره اشپزخونه آب تو لیوان رو کابینت باشه بعضی مواقع آب رو میریزه رو کابینت .کلا رفتارای این مدلی زیاد داره . اگه ببینه یه بچه ی دوساله سنگ پرتاب میکنه اینم دقیق همون کار رو اتجام میده . دمپاهاشو هنوز تا ب تا میپوشه . مفهموم دیروز و فردا و امروز رو نمیدونه ‌ میشه لطفا اگه میدونی کمکم کنی بگین چی کار کنم .؟

پسرم ۴ سال و ۸ ماهشع دقیق . حرف میزنه اما بعضی کلماتش واضح نیستن . یا میبزمش بازار دست ب همه چیز میز ...

منم بچه بودم ب همچی دست میزدم😁

بچت مشکلی نداره فقط مغروره و میخواد حرف و کار خودش باش اتفاقا بچه سالمی هم هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

مگه ازمایشات چی نشون داده ک همچین تشخیصی داده

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
مادرايي كه تو بارداري و سه ماه قبلش ميخورن  خودم اينو چند وقت پيش تو خبر پزشكي خوندم  از ...

اتفاقا کمبود فولات باعث اتیسم میشه و میگن فولیک اسید بخورید بخاطر همین

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

استارتر حرف نزدن ب تنهایی علائم اتیسم نیست پسر خواهر شوهر من اتیسم هست حرف نمیزنه درکی از خطر نداره  ۱۱ سالش هست ولی نمیدونه مثلا بخاری خطرناکه ماشین خطرناکه ‌.حتی درکی از درد هم نداره فک کن اتفاق دردناک بیفته براش حتی درست حسابی گریه هم نمیکنه.تو خونه فقط الکی راه میره دور خودش میچرخه و دستاش رو هم خوب نمیتونه کنترل کنه...با یه حرف نزدن نگو اتیسم پیش یه دکتر درست حسابی ببر تو فامیل ما هم بچه ها دیر حرف میزنن پسر عموی خودم ۶ سالش بود تازه حرف میزد

سه سالو نیم

دوستم یه دوقلو پسر داره سه سال و نیم هستن یکیش خوبه اما یکیش فرمان پذیری نداره. دستشویی را هنوز نمیگه تازه داره کلمه کلمه حرف میزنه. خیلی بردش دکتر نوار مغز و کلی ازمایش گرفتن اما گفتن اوتیسم نیست 

بياريدش تهران مركز اتيه درخشان ذهن.. من الان خودم هقته اي يكبار ميام قم تراپي دارم. مراكزش افتضاح ...

این مرکز برا مشکلات گفتاری و لکنت هم خوبه؟

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
عالي اتفاقا من براي لكنت مراجعه  داشتم

پسرم ۱۶ سالشه خیلی بردم گفتار درمان موقتی خوب میشه دوباره برمیگرده بنظرت ببرمش اونجا اخه خیلی دوره ب ما 

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
پسرم ۱۶ سالشه خیلی بردم گفتار درمان موقتی خوب میشه دوباره برمیگرده بنظرت ببرمش اونجا اخه خیلی دوره ب ...

خيلي هارو معوفي كردم

انفتقا يكي ار همين ني ني سايت  از كردستان برادرشو اورد همين سنا بود.

خودتون صلاح ميدونيد

من براي بچم تا جنوب كشورم ميرم

💕