2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160651 بازدید | 1471 پست
خيلي هارو معوفي كردم انفتقا يكي ار همين ني ني سايت  از كردستان برادرشو اورد همين سنا بود. ...

اونکه درسته خب ولی  گفتار درمانی ی پروسه داره ک هفتگی باید مراجعه بشه و راه دور خیلی سخته البته ک مطمعن باشم نتیجه بخشه خب میارمش 

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین دو زبانه بودن بی تاثیر نیست،سعی کن فقط یه زبان باهاش حرف بزنی تا وقتی کامل حرف بزنه، 

دقیقا پسر منم چون دو زبانه باهاش حرف زدیم خیلی دیر حرف زد حدود سه و نیم سالگی قبل اون جوری حرف میزد که فقط من متوجه می‌شدم حتی بهم گفتن ببر گفتار درمانی یه علتش هم تنهایی بچه س باید با همین و سالش باشه تا حرف زدنو یاد بگیره پسر من از وقتی با چند نفر از هم‌سن و سالهاش دوست شد مثل بلبل حرف میزنه و یه چیز دیگه بچه باید تو دوران کودکی زیاد بهش تخم مرغ ندی غذای مونده بهش ندی همه رو حذف زدن بچه تاثیر داره ولی تخم بلدرچین خیلی خوبه باعث میشه بچه زود حرف بزنه

اونکه درسته خب ولی  گفتار درمانی ی پروسه داره ک هفتگی باید مراجعه بشه و راه دور خیلی سخته البته ...

شايد تشخيص ديگه اي و درمان ديگه بدن

منظورم اين هست ك به يكبار چك شدن مي ارزع.

مثلا جاي ديگه به ما گفتن ١٠ جلسه

ولي اينحا يك جلسع بازي درماني

ى بع خودم گفتن چيكار كنم تمام شد

💕

پسرم ۴ سال و ۸ ماهشع دقیق . حرف میزنه اما بعضی کلماتش واضح نیستن . یا میبزمش بازار دست ب همه چیز میز ...

دقیقا پسر منم اینجوریه خیلی کنجکاو ،چهار سال و هشت ماهشه پسر منم 

ببرش پیش دکتر بابایی طب اسلامی

امضات : 

یعنی چی پسرم مهرش کرده ؟ 😅 

یعنی صورتت لک بارداری داره ؟

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
دقیقا دوست منم پسرش مدام گوشی و تیوی میدید اصلا حرف نمیزد پسر من اصلا علاقه ب تیوی و گوشی نداشت و ن ...

وای پسر من دوماهشهه اصلا تا تلویزیون روشن میشه جهت مخالفشم باشه ها سرشو میچرخونه نگا مبکنه🤦🏻‍♀️برشم مبگردونم ک نبینه گریه میکنه میدونم ضرر داره سعی میکنم روشن نکنم تلویزیونو ولی بزی وختا نمیشه

سگ آدمو گاز بگيره😒👐ولي يه اسکل جلوت فاز نگيره😔😂🧘🏿‍♂️
ممنونم عزیزم خیلی امیدوارم هرچی میشه آخرش خوب باشه

انشالله 

برات صلوات فرستادم ... 

منم بچه بودم ..به خاطر یه علائمی  دکترم تشخیص اشتباه داد با اینکه ۶_۷ سالم بود ولی دیدم اون مدت که آزمایش و اینا ازم می‌گرفتن ...مامانم تو اون یه سال پیر شد ....هر شب کارش گریه بود 

ولی خداروشکر مشکلی نبود و تشخیص اشتباه داده بودن 🙂❤️ 

به خدا توکل کن 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

عزیزم در مورد دکتر ولا موسوی حتما سرچ کن ، با نمونه های عینی میگه خیلی از متخصصین تشخیص اشتباه اوتیسم روی بچه میذارن ، روشش حذف فضای مجازی و تلویزیون و موسیقی حتی بی کلام عکس و فیلم و حتی عکس های کتاب و .... ست حتما ببین پیجشو توی نت هم میتونی سرچ کنی اگه اینستاگرام نداری از کامنتم سرسری رد نشو 

.
هیچ کاری نکرد بچش فقر محیطی داشت بخاطر اینکه مادرش محدودش میکرد دیگه دید اینطوره بچه رو محدود نکرد ف ...

دختر منم خيل ينرفته بيرون همه جيزش خوبه فقط ميكه بيرون نريم و با بچه ها خيلي جفت و جور نميشه هرجا رفتيم لج ميكنه برگرديم خونه ههه تعجب ميكنن منم خيلي حرف ديكران برام مهمه وسايلاشم نميده به كسي اصلا برا همين ميكه كسي نياد خونمون و از خودمم جدا نميشه و به شدت ترسوهه 

از اون طرف به شدت باهوشه و عاشق نقاشي و زبانه و از هفت هشت ماهگي عين بل بل حرف ميزد و كلا هوشش خيلي خوبه 

فقط هرجا رفتيم ابرو ريزي ميكنه 

پسر منم خطر حس نمیکنه چیز پرت میکنه 😞😞😞😞شما چی کردی

پسر منم اینجوری بود خب سه سالش بود وسیله پرت میکرد همه چیو خراب میکرد ولی خوب حرف میزد ولی نه دست بزن داشت الانم خیلی شلوغه همچنان خراب میکنه وسیله هاشو به بهداشت ک گفتم کفتن پیش فعاله نرسیدم ولی شوهرم دعوام کرد گفت عیب نزار روبچه از دکترا پرسیدم گفتن اوکیه الانم شلوغ بود میگن بچه پیش فعال خواب نداره یا کم میخوابه ک پسر من نرماله

علائمش چیه

خیلی بدو بدو داره.یعنی در واقع بیشتر اوقات خیلی تحرک داره.هنوز نمیتونه به خوبی حرف بزنه.

سر کلاس مثل بچه های دیگه نمیشینه.همش تحرک داره.نقاشی بلد نیست بکشه.

داداششو بیشتر اوقات اذییت میکنه.

هر چی تو مغازه ها مبینه چه خوراکی یا اسباب بازی میگ۶ برام بخرید.

زود عصبانی میشه

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷