2777
2789
عنوان

پریودم داشتم از گشنگی میمردم یکم از کیک دوستم خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 65 پست
اندازه کلش چقدره اون یک چهارمش رو هم ببر بده من 😛😂اومد دوستت ؟ از موهات کشید ؟ 😛😛😂😂

سلام

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام💙💙💙

اگر آن کاربر داخل پستش اگر یک لوزی مشکی با علامت سوال سفید داره ⬅️ موقع ریپلای نمیشه.

باید موقع ریپلای آن لوزی مشکی رو از پست آن کاربر حذف کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@ازسارابپرس،‍ جواب این کاربر بالایی رو نمیتونم بدم هر کاری میکنم که ریپلای ام پست بشه نمیشه

راستی ایشون من نیستم.

۲ تا کاربر آمدن اسم مشابه من گذاشتن !!

ببین من میگم 

کلا نصفشو بخور 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

می‌تونستی قند بخوری 

یا آب قند درست کنی 

بنظر من کار زشتی کردی

قطعا دوستت چیزی بهت نمیگه اما حس بدی بهش دست میده 

فردا برو خرید کن

برای دوستت هم بخر کیک و...

🌺good vibes only🌺
خب اینجوری آدم گیج میشه بعد هیچ تفاوتی نداره یوزر کاربریش با شما

@ازسارابپرس    

من اسم کاربریم چیزی نداره.

نمی دونم چرا این جوری اسم کاربری انتخاب کردن !!!

آن ۲ تا کاربری مشابه من !! یکی صفر داره یکی علامت کاما  ❗️❗️

چرا اخه

سلام

خودمم نمی دونم چرا این کار رو کردن.

تازگی عضو شدن.

موقع تگ ۳ تا ازسارابپرس میاد بالا !!!

سلامخودمم نمی دونم چرا این کار رو کردن.تازگی عضو شدن.موقع تگ ۳ تا ازسارابپرس میاد بالا !!!

سلام 

😑😑😑

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

ببین من میگم کلا نصفشو بخور

زشته 😅🤣

خدایی خیلی خوشمزه است 

خیلی جلوی خودمو گرفتم دیگه دست نزنم بهش 

فقط در حد اینی خوردم که از اون حالت در بیام چون واقعا سرم گیج میرفت تمام بدنم یخ کرده بود 

می‌تونستی قند بخوری یا آب قند درست کنی بنظر من کار زشتی کردیقطعا دوستت چیزی بهت نمیگه اما حس بدی بهش ...

خودمم حس بدی دارم ولی واقعا هم گشنه ام بود 

هم شکر نداشتم .

میخواستم شکر برادرم باید از شکر اون برمیداشتم

زشته 😅🤣 خدایی خیلی خوشمزه است خیلی جلوی خودمو گرفتم دیگه دست نزنم بهش فقط در حد اینی خوردم که از ا ...

حالا نیاد بگه برا کسی خریده بودم و اینا و .‌‌

من میگم هر زمان اومد خودتو بزن به غش 

بنداز،زمین بلرزون قشنگ 

بترسه هیچی نگه بعدا 

ها فکر خوبیه 

😁🤣😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
خودمم حس بدی دارم ولی واقعا هم گشنه ام بود هم شکر نداشتم .میخواستم شکر برادرم باید از شکر اون برمیدا ...

خب عزیزم 

ناراحت نشیا 

ولی فکر کنم تو داری خسیس بازی درمیاری

زندگی خوابگاهی یه شمای کلی از زندگی اجتماعی آینده‌ته

اگر بخوای همین رفتار رو داشته باشی به مرور طرد میشی

دیگه دو تا نون و دو کیلو سیب زمینی پیاز و یکم قند و چای رو میتونی راحت بخری

من خودم هم دانشجو ام ولی همیشه همه چیز رو خودم برای خودم خریدم 

🌺good vibes only🌺