2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160651 بازدید | 1471 پست
پسر منم تازه تشخیص دادن بیش فعاله ، اولش کلی گریه کردم ولی خودمو جمع و جور کردم، سبک زندگیش رو تغییر ...

میشه علائمشو بگی. من حس میکنم دخترم بیش فعالی داره از ترس اینکه ببرم دکتر بگه واقعا بیش فعاله تاحالا نبردمش

واقعاچرا فکر میکنی تومقصری اوتیسم یه بیماری ژنتیکیه فقط یکم دیر تشخیص داده میشه هیییچ ربطی به شماندا ...

اتیسم اصلابیماری نیست که ژنتیکی باشه عواملش هم متعدده چرااطلاعت غلط میدین عزیزم من دختربزرگم اتیسمه کل دکتدای ایرانودورزدم ونزدیک ۳۰میلیون هزینه کردم!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موادغذایی تراریخته دکل هایی که پارازیت میندازن ووووخیلی چیزای دیگه که چون کاربری مولازم دارم سکوت می ...

ببخشید من الان باردارم خیلی استرس دلرم در مورد اوتیسم اگه نارحتتون نمیکنم بنظر خودتون چ عاملی روی اینکه بچه تون اوتیسم بگیره تاثیر داره

ببخشید من الان باردارم خیلی استرس دلرم در مورد اوتیسم اگه نارحتتون نمیکنم بنظر خودتون چ عاملی روی ای ...

عزیزم بخودت استرس راه نده متاسفانه اتیسم به هیچ وجه درزمان بارداری مشخص نمیشه منم تمام سونوهاوآزمایشات روتین روجای خوبی انجام داده بودم ولی قسمت این بود

عزیزم بخودت استرس راه نده متاسفانه اتیسم به هیچ وجه درزمان بارداری مشخص نمیشه منم تمام سونوهاوآزمایش ...

می دونم ولی ی سریا میگن عفونت مادر ی سریا میگن کمبود ویتامن دی الودگی هوا.نمی دونم واقعا انقدر فکرم درگیر شده 

موادغذایی تراریخته دکل هایی که پارازیت میندازن ووووخیلی چیزای دیگه که چون کاربری مولازم دارم سکوت می ...

یعنی تو بارداری این مسائل پارازیت و زندگی نا سالم باعث بروز این مشکل میشه؟ 

Belle سابق

خواهر زاده ام تا ۷ سال حرف نزد بعد ۷ سال ماما با با گفت ولی این بچه های اوتیسم اینقد آروم ودل مهربانی دارن حالا ۲۳ سالش وقتی منو میبینه دسمو به زوری میگیره وبوسه میزنه 

به نظره من اوتیسم نداره دختر عموی من شش سالشه تازه کلمه میگه چند تا جمله کوچیک من خودمم پیش فعال بود ...

ینی تا قبلش چیزی نمی‌گفت اصلا؟ حتی کلمه؟ بعد الان پیش دبستانی میره؟ سنجش داده؟

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

پسر من فروردین سه سالش میشه ماه پیش همینجا تاپیک زدم حرف نمیزنه بچه ها گفتن ببر گفتار درمان 

بردم گفت 99درصد مشکلی نداره ولی اون 1درصد دنیای منو بهم ریخت خاب و خوراکمو ازم گرفت چند جلسه رفت گفتار درمانی بعدش نبردم گفتم چرا جیگر گوشمو اذیت کنم بدم دست غریبه الان چند روزه زبون باز کرده میگ مامان بابا بهبه نه صبح کارتون باب اسفنجی گذاشتم یهو بهش گفت باب عصری هم یهو اومد گفت اب امیدوارم پسر شماهم اینجوری بشه 

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐