2777
2789
سلام من امروز صبح تصمیم گفتم برای از پوشک گرفتن پسرم دو سال و 4 ماهش هست ولی ناامیدم کرد هرچی هم باهاش راه اومدم حتی یکبارم جیششو نگه نداشت و خبر نداد . فقط تنها همکاری ک میکرد دستشویی ک میبردمش کم جیش میکررد براش استیکر خریدم ولی بی فایده بود. اگهه تجربه ای دارید میشه راهنماییم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توقع نداشته باش ی روزه بگه.حداقل ۲ هفته کار داره
اگه این زندگی باشه...اگه این سهمم از دنیاست،من از مردن هراسم نیست/ی حسی دارم این روزا،که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست
الهه پسر داییت چرا تا الان پوشکه؟آخه پسر منم سه سالش تموم شده نمیگه اصلاااا.احساس میکنم تا ۴ سالگیشم نمیگه
اگه این زندگی باشه...اگه این سهمم از دنیاست،من از مردن هراسم نیست/ی حسی دارم این روزا،که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست
من 3سالگی تمام دخترمو گرفتم فقط یکبار گفتم بهش کاملا اماده شده بود هم از لحاظ ذهنی هم تسلط روی ادرارش پیشنهاد میکنم عجله نکنید اصلا وگرنه دچار استرس میشه
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..
میگن بهتره از یه هفته قبل آمادگی بدیم که بچه براش کتاب دستشویی رفتن بخونین مرتب بهش بگین دستشویی داشتی باید بریم دستشویی واینکه یکی از عروسکاشو ببریم دستشویی بگیم ببین عروسکش جیش کرد تو هم باید جیش کنی و به هیچ عنوان دعوا و تنبیه ااااای اووووی نکنین
2810