2777
2789
عنوان

چطوری جواب جاریمو بدم؟؟

492 بازدید | 43 پست

بچش تازه۶ ماهشه خیلی عزیزو نازه عاشقشم 

گفت زود یه بچه بیار لباساشو بدم بپوشونی به بچت 

فقط لبخند زدم 

من هرگز لباسای بچه اون بپوشه نمیپوشونم به بچم لباسای هیچکس رو خودم برای بچم میخرم مگه چلاقم 

اگر بازم گفت چی بگم ک هم محترمانه باشه و بفهمه من به لباسای بچه اون احتیاج ندارم؟ 

شاید منظوریم نداشته باشه اما من خیلی بهم برمیخوره

جون مادرت لایک نکن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت بارداری؟اونا نمیدونن؟

منظوری نداره بنده خدا خب میگه لباسای بچه ک زود کوچیک میشه و اکثرا تازه میمونه ب خاطر اون میخواد بده ک توام خرج زیاد برادلباس نکنی 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

همون لحظه باید بهش میگفتی من گدام

دفعه بعدی گفت بگو اتفاقا یه سری لباس های خودم هست دنبال نیازمند میگردم میخوای حالا تا بچه دار بشم بدم خودت اونا رو بپوشی اسراف هم نشه

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

بگو خداروشکر من نیازمند نیستم، خودم بهترینارو براش میخرم، شما بده نیازمند دنبال ثوابی

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌

بگو نگه دار برای کسی ک واقعا نیاز داره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
بگو مرسي عزيزم ما شرايطمون اوكيه براش ميخريم بده به كسايي كه نياز دارن ثوابم ميكني  ممكنه واقع ...

اره شایدم ب منظور نگه بنظرم بگم بهش بده به کسایی ک نیازمندن بهتر باشه

جون مادرت لایک نکن