2777
2789
عنوان

چطوری جواب جاریمو بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 43 پست
اره این خیلی خوبه ممنونم عزیزم

هیچوقتم لباش بچت رو از کسی نگیر شاید طرف منظوری نداشته ولی هر چقدر بچه تو بهترم باشه چون لباش کهنه بقیه رو تنش کنن حس کوچیک بینی بهش دست میده و حس میکنه براش ارزش قائل نیستید

اره این خیلی خوبه ممنونم عزیزم

خواهش میکنم ❤ ولی با خنده بگو 😂❤

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو این چیزای جزیی نرو وگرنه شکسته میشی  اون مشخصه بی منظور گفته فک نکنمم منظورش این بوده ...

نه من چون باردارم دیگه بخاطر هیچکس و هیچ چیز ناراحت نمیکنم خودمو .اگر بازم گفت یا الان یا وقتی بچم به دنیا اومد میگم خیلی خرید کردم زیاد داره دستت درد نکنه

جون مادرت لایک نکن  
اونا به منظور نمیگن اما اگر کسی به لباسای بچه کسی چش داشته باشه و بخوادشون خودش میگه فلانی بچه اوردم ...

وای دهنت سرویس اخرشو گفتی پاچیدم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بگو بذاو جلو اینه زیریش بشه دوتا والا بخدا

نه من چون باردارم دیگه بخاطر هیچکس و هیچ چیز ناراحت نمیکنم خودمو .اگر بازم گفت یا الان یا وقتی بچم ب ...

اره 

هرجور خودت میدونی جوابشو بده ولی اگه میدونی بی منظور گفته با خنده و شوخی جمعش کن

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺

ولی من اینقدر بچه ام ولباساش دوست دارم اگه کسی برام عزیز باشه لباسای بچم و میدم بهش چون حیفم میاد ،به نظر من چون دیده شما بچه اش دوست داری وباهات حال کرده این و گفته ،به هر حال شما که دوست نداری این سری گفت بازم مثل همیشه لبخند بزن بگو تا اون موقع خدابزرگه اون موقع هم بچه دار شدی اگه گفت بگو ممنون زیاد داره 

هیچوقتم لباش بچت رو از کسی نگیر شاید طرف منظوری نداشته ولی هر چقدر بچه تو بهترم باشه چون لباش کهنه ب ...

دقیقا.حتی در چشم بقیه هم بی ارزش میشه اگر لباسای یکی دیگه رو بپوشه 

جون مادرت لایک نکن  
وای دهنت سرویس اخرشو گفتی پاچیدم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بگو بذاو جلو اینه زیریش بشه ...

بخدا قسم گفت رویی رو میدم اما زیری رو نمیدم 

رویی قشنگ بود و زیری یه لباس معمولی🙃

من جاش بودم زیری رو میدادم رویی رو نه خخخ۸

جون مادرت لایک نکن