من دوتابچه کوچیک دارم دختروپسردوروزکارمیکنم روزسوم میشه دوباره همون آش وکاسه است برنامه اوناکه باوجودبچه کوچیک همیشه مرتبن وبه همه کارشون میرسن چیه ؟ چطوره هم بچشون تمیزه هم خونشون؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم دوتا بچه ی کوچیک دارم یکی ۲ سالشه یکی ۹ ماهشه خیلی سعی میکنم مرتب باشم هر روز خونه رو جارو میزنم سرامیکارو هر دو سه روز یه بار تمیز میکنم ولی بازم خونه بهم ریخته اس چیکار کنم خسته ام بخدا خوابم کمه شبا هم اصلا خوابم نمیبره با وجود خستگی
دیگه بزرگ شدن چنان گفتی فکر کردم الان یه ۳ ساله یه چند ماهه داری
بچه های منم دقیقا تو همین سن هستن،ریخت و پاش تو این سن ها بیشتر از نوزاد و سه سالست،همه چی و میارن وسط برای بازی،مدام خوردنی میخوان و خیلی شلوغ و گاهی اوقات دعوا و لجبازی میکنن😓
بچه کوچیک فک کردم نوزاد میگی خب 8سالع باید مسولیت ریخت و پاس خودشو گردن بگیره کوچیکه هم به تبع قانون پذیر میشه شما هم شب ک همسرت هس ظرف ها رو بشور غذای ناهار رو آماده کن آشپزخونه رو تمیز کن ک صب بیدار میشی فقط صبحونه و یه گردگیری و رسیدگی به خودتون
عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم