2777
2789
عنوان

کیا از ماموپلاستی که انجام دادن راضی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 10394 بازدید | 74 پست
حرف شما دقیقا درسته الان هم دیگه کاری نمیتونم بکنم یه چیز دیگه هم به عنوان درد دل بگم بهتون تو فامیل ...

چرا؟مگه حسادت و اینها دارن؟

به نظرم با دکتر صحبت کنید،هر طور شده جراجی ترمیمی واستون انجام بده،حداقل خود جراحی رایگان،اینجور موقع ها فقط  پنج شش تومن پول بیمارستان باید برین.

البته بستگی به بیمارستانش هم داره.

شما که اینقدر درد کشیدی،حداقل اونجوری بشه که دلتون میخواد.

کاهش سایز سینه خیلی روی هیکل و زیبایی و کاهش گردن درد کمک میکنه،سن ادم هم پایین میاره.

مطمعن باشید اگه سینه تون ۷۰ یا ۷۵ بشه،کلی عشق میکنید 

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فامیل مارفت پیش دکتردیهول اونم همین کاروکردیعنی کوچیک نکردفقط یه سایزکم کرد  ولیفت کرد تازه هاله هاش هم تقارن نداشت خداازاینجور دکترانگذره شمادکترت کی بوده جای بخیه هاتون چطوره چون فامیلم دیدم جای بخیه هاهم خوب نشد

فامیل مارفت پیش دکتردیهول اونم همین کاروکردیعنی کوچیک نکردفقط یه سایزکم کرد  ولیفت کرد تازه هال ...

هر که تو فامیل ما عمل جراحی کرده یه ایرادی داخلش بوده یعنی هیچ کدوم صد درصد راضی نبودن یه دکتر بسیار معروف تو تهران به باسن خواهرم چربی تزریق کرد خیلی خیلی زیاد بود حجم تزریق گفت این حجم همه می‌ره فقط ۳۰ درصد باقی میمونه اصلا تکون نخورده آنقدر متنفرم وقتی بهش فکر میکنم یه باسن بزرررررررگ

فامیل مارفت پیش دکتردیهول اونم همین کاروکردیعنی کوچیک نکردفقط یه سایزکم کرد  ولیفت کرد تازه هال ...

آنقدر سختی کشیدم سر این عمل سینه باورتون نمیشه آزمایش عکس سنو ماموگرافی تهیه ی لوازم جراحی شامل نخ بخیه خارجی و ..... این اولین مرحله بود (اینا رو براتون دوست دارم تعریف کنم که شما از تجربیات من استفاده کنید) صبح ساعت ۸ منو پذیرش کردن ناشتا هم بودم داشتم ضعف میرفتم ساعت ۲ بعد ازظهر رفتم اتاق عمل ۸ شب اومدم تو بخش به هیچ کس هم نگفته بودم جز همسرم بنده خدا سکته کرده بود آنقدر که عمل طولانی شده بود

تو اتاق عمل چون مدت طولانی گرسنه بودم یخ کرده بودم بعدکه به هوش اومدم پریود بودم فک کردم میتونم تامپون بزارم دیدم دو تا درن دارم اصلا نمیتونم دستامو تکون بدم همراه هم که نداشتم پرستارا هم هیچ کاری نمیکنن در این رابطه اینو براتون تعریف کردم که بگم اصلا پریود بودن تو عمل سینه خیلی خیلی بده دستات درد می‌کنه نمیتونی نوار عوض کنی اینو دقت کنید 🙏

منم سایزم 80 بزرگ نیس ولی کوچیکی ک دوس دارم نیس هزینشم گفته 60 برا برج 4 نوبت دارم دکترم خیلی عملای ...

جای بخیه طول می‌کشه ازبین بره لیزر هم میکنن ولی هزینش زیاده اگه به دکترت  اعتماد داری دیگه دلهره نداشته باش دکترای خوب سایز ۱۰۰ رو عمل میکنن ۷۵ تحویل میدن دکترهایی که تجربه ی زیادی ندارن محافظه کارن یعنی زیاد دستکاری نمیکنن میترسن مشکلی پیش بیاد

منم سایزم 80 بزرگ نیس ولی کوچیکی ک دوس دارم نیس هزینشم گفته 60 برا برج 4 نوبت دارم دکترم خیلی عملای ...

کل هزینه ۶۰ یا دستمزد دکتر ( کلینیک میرید یا بیمارستان)

مرسی گلم هنوزم ناراضی هستی. جای بخیه هات در چ حد محو شدن دور هاله و زیر سینه مرسی ک جوابم دادی

جای بخیه فعلا کامل معلومه این عادیه نوک سینه ها اصلا با هم فرق ندارن یعنی دو تا سینه کامل شبیه هم هستن فقط تنها ایرادی که داره دوست داشتم سایزش بشه ۷۰ خیلی هم اصرار کردم به دکتر ولی خب نشد 

جای بخیه فعلا کامل معلومه این عادیه نوک سینه ها اصلا با هم فرق ندارن یعنی دو تا سینه کامل شبیه هم هس ...

اگ بزرگ و گرد باشه ک خشکله من 60 ملیون برام خیلیه میخام دیگ کوچیک بشه وگرنه اگ پول برام اینقد جور کردنش سخت نبود میگفت فقط لیفت کن گرد و رو به بالا بشه بعد اگ خوب نبود کوچیک میکردم 

عزیزم بهتر شدین؟

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)