2777
2789

من ۱۴ روزه ماموپلاستی انجام دادم سایزم ۸۵ بود افتادگی هم داشتم بسیار زیاد به دکترم تاکید کردم تا جایی که میشه کوچیک کن نظرم روی سایز ۷۰ بود الان فقط سینه هام لیفت شده سایز تغییر نکرده دکتر میگه خیلی خوبه همه این مدل دوست دارن دارم روانی میشم این همه پول دادم ضجر کشیدم

چقد از عملت گذشته و چقد هزینه کردی اسی

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان خوب شدی؟

معمولا بعد از عمل تورم وجود داره.

ولی تغییر سایز حدودا دو تا سه سایز کم میشه 

یعنی شما باید ۷۵ یا ۷۰ شده باشی.

مگراینکه مشکل غدد یا مشکل زنانه یا حاد یا...داشته باشید که برداشتن بافت چربی سینه اون رو تحریک کنه.که احتمالا ندارید.

الان چه سایزیه؟

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)
الان خوب شدی؟ معمولا بعد از عمل تورم وجود داره. ولی تغییر سایز حدودا دو تا سه سایز کم میشه  ...

سایزم فقط برام مهم بود خیلی به دکتر تاکید کردم و ایشون هم گفتن می‌دونم چی میخای چی مد نظرته ولی الان سینم یکم لیفت شده از نظر سایز هم قبل از عمل سوتینم کامل پر بود و الان آزاد شده باورت نمیشه هیچ کس امسال عید منو دید اصلا نفهمید عمل کردم 

سایزم فقط برام مهم بود خیلی به دکتر تاکید کردم و ایشون هم گفتن می‌دونم چی میخای چی مد نظرته ولی الان ...

اخه چطور ممکنه؟اون چطور دکتریه؟

به راحتی میتونی شکایت کنی یا تهدید به شکایتش کنی.

من خودم دانشجوی پزشکیم،میدونم.

البته معمولا واسشون مهم نیست ولی اگه تهدید کنی،ممکنه عمل ترمیمی انجام بده.

مبدونی معمولا بعضی دکترها سرشون شلوغه و اصلا درخواست مراجعه کننده یادشون میره،چون دانشجوهاشون عمل رو انجام میدم نه خودشون

احتمالا فقط عمل لیفت واستون انجام داده.

چون ماموپلاستی سایز به طرز چشمگیری کاهش پیدا میکنه و کاملا قابل دیدن هست کاهش سایز

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)
بگو ازت شکایت میکنم‌ یا درستش کن

هرگز نرید دنبال شکایت از دکترا اینو به عینه دیدم که میگم کسی که میخاد تو رو قضاوت کنه خودش دکتره اصلا حق رو حتی موقعی که فوت صورت میگیره میدن به دکتر این که دکتر هزار دلیل میاره به خودم گفت بافت سینه شما بیشتر بافت چربی بوده اگه زیاد دستکاری میکردم بافت سیاه میشد و هزار مشکل درست میشد برات 

خوشبحالت من که درحسرتم دوست دارم برم پروتزکنم

سینه درشت دردسرهای خودشو داره مثلا من که سایز ۸۵ بودم احساس میکردم دو تا وزنه سنگین بهم اویزونه دوست داشتم احساس سبکی کنم الان یه مدتی هستش میگن سینه درشت قشنگه ولی فیلمهای قدیمی سینما رو نگا میکنی مدت‌های زیادی سینه اندازه جوش مد بوده😁اون زمانی که فیلما سیاه سفید بودن رو دقت کنید اصلا خانما سینه نداشتن خدا کنه مد سینه لب باسن درشت زودتر بره خواهرم رفته برای باسنش چربی تزریق کرده حالم بد میشه بهش نگا میکنم 

اخه چطور ممکنه؟اون چطور دکتریه؟ به راحتی میتونی شکایت کنی یا تهدید به شکایتش کنی. من خودم دانشجوی ...

تعطیلات عید رفتم خونه خانواده شوهرم ایشون مال خطه ی لرستان هستن دو تا از فامیلاشون بلفاپلاستی انجام داده بودن به خدا هر دو تا رو خراب کرده بودن دو تا دکتر جدا هم بودن کم پیش میاد عمل زیبایی انجام بدی بعد راضی هم باشی دکترا هم زیر بار  نمیرن این عکسایی هم که برای نمونه کار به اشتراک میزارن اولا بهترین کارهای خودشون رو میزارن اون کارهایی که خراب کردن بهمون نشون نمیدن که دوما بعضی عکسها قبل و بعد عمل رو بلافاصله بعد عمل گذاشته میشه درصورتی ورم که میخابه کبودی که می‌ره ایرادا می‌افته بیرون

تعطیلات عید رفتم خونه خانواده شوهرم ایشون مال خطه ی لرستان هستن دو تا از فامیلاشون بلفاپلاستی انجام ...

میدونی باید قبلش خیلی تحقیق کرد و نمونه کار رو از نزدیک دید.

و اینکه بهتون گفته بافت سینه بیشتر از چربی بوده عزیزم توی سایزهای پایین ممکنه،سایز ۸۵ صد در صد بافت زیادی برای برداشت داره حتی اگر شما ورزشکار و داری عضلات قوی و حجیم باشید

به نظرم دست به سرتون کرده

میدونی باید قبلش خیلی تحقیق کرد و نمونه کار رو از نزدیک دید. و اینکه بهتون گفته بافت سینه بیشتر ...

حرف شما دقیقا درسته الان هم دیگه کاری نمیتونم بکنم یه چیز دیگه هم به عنوان درد دل بگم بهتون تو فامیل و آشناهای ما کسی کاری کنه خوب بشه نمیگه کجا رفته چقدر پول داده اگه هم اصرار کنی الکی میگه رفتم پیش فلان دکتر خدا شاهده دروغ نمیگم عین واقعیت اصلا یه طور میپیچونن که باورت نمیشه