2777
2789
عنوان

کیا از ماموپلاستی که انجام دادن راضی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 10394 بازدید | 74 پست
الان خدا رو شکر خوبم اصلا درد ندارم بخیه ها هم خوبن فقط دوست داشتم کمی کوچیکتر بشن چون سختی زیاد کشی ...

خداروشکر گلم.

کوچکتر از اون اوایل نشده؟

قبلا یادمه گفتید ۸۰ شده فکر کنم

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر گلم. کوچکتر از اون اوایل نشده؟ قبلا یادمه گفتید ۸۰ شده فکر کنم

یه کمی کوچیکتر شده ولی در عوض یه کم هم افتاده تر شده اوایل عمل خیلی شق و رق هستن انگار پروتز کردی

حسود خانم دیگه حق نداری منو ریپلای کنی 

شماهااا خوبین فقط برای تاپیک های مادرشوهر خواهر خیانت ببینین 

اگ عکس طلا خونه لباس پوشاک ببینین ک بقیه خریدن 

بجا اینکه خوشحال باشین بگین خدا ب همه بده 

از ما تت میسوزین اتیش میگیرن 

خدا خپدش کمکتون کنه 

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
حسود خانم دیگه حق نداری منو ریپلای کنی  شماهااا خوبین فقط برای تاپیک های مادرشوهر خواهر خیانت ...

خودت برو کامنتها رو بخون ببین چند نفر بهت طعنه زدن در شهری زندگی می‌کنی که از نظر اقتصادی پایینترین وضعیت رو داره ما توی تی وی نگاه میکنیم دلمون کباب میشه بچه های بلوچ با کیسه برنج به عنوان کیف مدرسه میرن سر کلاس بعد تو که دستت به دهنت میرسه تاپیک میزنی آهای بیایید عکس النگو های منو ببینید خودت عذاب وجدان نمیگبری؟ عکس یخچال پر از آب میوه خارجی آخر بیسوادیه برو یکم کیف مدرسه بخر کمک کن به همشهریهای خودت این لذت داره 

حسود خانم دیگه حق نداری منو ریپلای کنی  شماهااا خوبین فقط برای تاپیک های مادرشوهر خواهر خیانت ...

من از لحاظ مالی آنقدر غنی هستم تو رو فقط راهنمایی کردم گفتم زن هستی شاید همنوع خودمو اگاه کنم پس من به النگوهای تو حسودی نمیکنم خدا رو شکر همسرم آنقدر انسان پاکی هستش داستان خیانت هم ندارم تو برو عکس ادکلن چشم طلا یخچال بزار به همنوعان خودت فخر بفروش به جای این دو تا کتاب انگیزشی بخون ۴ تا بلوچ رو شاد کن خودت تی وی نگاه نمیکنی چقدر فقر تو استان شما زیاده پاک کن این تاپیک های سطح پایین رو 🤮🤮🤮

من تاپیک رو قفل نمیکنم شاید یکی اومد نظر داد تو درست شدی آخه خیلی داغونی اون تاپیک یخچال رو برو مرور کن کامنتها رو بخون باز میری حذف اکانت میکتی از اول شروع می‌کنی النگو ادکلن در ضمن حرف زشت نزن تا حالا همه میگن عقده ای و تازه به دوران رسیده ای ازاین به بعد چیزهای جدیدی اضافه نکن به خودت بنده خدا شوهرت سر تا پای تو رو جواهر بگیره طوری رفتار می‌کنی که هزار نفر بهت تیکه بندازن بعد یکی زن یه کارگره عین ملکه ها رفتار می‌کنه 

تو یه تاپیکی بسیار حرفهای زشت زده بودی به فامیل خودت که بهت گفته بود رحمت رو چربی گرفته باید لاغر بشی که بچه دار بشی؟ یادته ؟ دیدی بهت گفته بود لاغر شو چقدر عصبانی بودی که تاپیک زده بودی در موردش بعد الان به من میگی برو سینه های شل خودتو درست کن !! عزیزم من دو سال و هشت ماه شیر دادم به پسرم اصلا مکیدن رو ول نمیکرد با کمک متخصص اطفال از شیر گرفتیمش این طبیعی هستش یه مادر سینه اش ممکنه شل بشه شکمش خط بیافته آنقدر لذت بخشه مادر شدن که باید تاوان هم بدبم پس این طعنه زدن نداره تو اشتباهات خودتو با یه اشتباه زشت تر جواب نده از دوستان میخام تاپیک عطر و یخچال تو رو بخونن کامنت ها رو بخونن آخه چقدر بهت تذکر میدن میری دیلیت می‌کنی باز از اول شروع می‌کنی دیگه نی نی سایت همه تو رو میشناسن حذف نکنیا بزار بخونن مردم 😔😭دلم سوخت برات اون تاپیک خیانت رو که زدی خوندم فهمیدم داستان چیه جالبه گفتی سوال یکی از دوستام رو پرسیدم🙃همه هم باور کردن الان من هم این تاپیک ماموپلاستی رو برای عمه بابام زدما مال خودم نیس 😁

تو یه تاپیکی بسیار حرفهای زشت زده بودی به فامیل خودت که بهت گفته بود رحمت رو چربی گرفته باید لاغر بش ...

😂😂😂😂خدا شاهده تا حالا همسرم بهم خیانت نکرده 

بعدشم در حدم نیستی جوابتو بدم 

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
😂😂😂😂خدا شاهده تا حالا همسرم بهم خیانت نکرده  بعدشم در حدم نیستی جوابتو بدم

من از دیروز دارم به بحثی که بین خودم و شما پیش اومد فکر میکنم خواستم یه کار مثبت بکنم تو تاپیکهای تو این همه کامنت منفی دیدم خواستم با اعتراضم تو رو آگاه کنم که این کارت هیچ فایده ای برات نداره جز یه عالمه انرژی منفی میاد به سمتت کجاس زیباس آدم دارایی خودشو برای همنوع خودش نمایان کنه مثلا دیدی یکی تو کامنت ها گفته بود من چندین ماهه آب میوه نخوردم یا یکی گفته بود من فقط از این عطرای قلتکی کوچیک یه دونه دارم خداییش خواستم بهت کمک کنم ولی امروز مامانم اومده بود خونمون براش تعریف کردم

😂😂😂😂خدا شاهده تا حالا همسرم بهم خیانت نکرده  بعدشم در حدم نیستی جوابتو بدم

مامان گفت تو اشتباه کردی نباید اینجور زنها رو راهنمایی کنی مگه خودش ندیده چقدر زنها تو این تاپیک ها بهش تذکر دادن ندیده بهش گفتن برو آبمیوه رو بگیر دستت عکس بگیر وقتی یه زن به این مرحله میرسه هیچی نمیتونه عملکردشو عوض کنه کلام آخر بهت بگم خدا شاهده من فامیلی که میاد خونمون می‌دونم وضع مالی خوبی نداره طلا گردنمه یا دستمه در میارم میزارم کمد فقط النگو از دستم بیرون نمیاد اون میمونه بمیرم بمیرم دلم نمیاد فخر بفروشم به کسی اضافه وزن ندارم میرم باشگاه اونایی که خیلی چاق هستن بهم میگن خوش به حالت بهشون میگم اتفاقا شما هم عالی هستید صورت پر و زیبایی دارید من فقط خواستم بهت کمک کنم فقط همین این مردم خیلی زیاد درد دارند باید درمان باشیم براشون اونی که میاد تاپیک خیانت میزنه دردمنده پس نگو خوشتون میاد تاپیک خیانت مادر شوهر و غیره خوشمون نمیاد درد جامعه هستش چکار کنیم من نتونستم تو رو مجاب کنم دنیای من فرسنگ‌ها با تو فرق داره

من از دیروز دارم به بحثی که بین خودم و شما پیش اومد فکر میکنم خواستم یه کار مثبت بکنم تو تاپیکهای تو ...

بازم میگم شمارو در حدی نمیبینم ک جوابتو بدم پس دیگه هر چقدر کامنت بزاری ن میخونم ن جواب میدم

بازم میگم شمارو در حدی نمیبینم ک جوابتو بدم پس دیگه هر چقدر کامنت بزاری ن میخونم ن جواب میدم

مودب باهات حرف زدم داغون تازه به دوران رسیده شوهر بیچارت ازدست تو ندید بدید چی می‌کشه برو لنز بزار تاپیک بزن خانما جمع شید عکس چشمامون رو بزاریم 🤮🤮🤮🤮

آنقدر سختی کشیدم سر این عمل سینه باورتون نمیشه آزمایش عکس سنو ماموگرافی تهیه ی لوازم جراحی شامل نخ ب ...

دقیقا منم دوماه عمل کردم ۱۳۰ ملیون هزینه ام شد با وام این کارو کردم که تا سه سال دیگه باید قصدشو بدم انقدر ناراحتم دارم دق میکنم گفتم تا میتونی کوچیک کن یه سایز کوچیک شده زیادم لیفت نشده فقط نوکش وکوچیک کرده تغییرش اونه 

جای بخیه فعلا کامل معلومه این عادیه نوک سینه ها اصلا با هم فرق ندارن یعنی دو تا سینه کامل شبیه هم هس ...

۱۲۰ ملیون دستمزد گرفت ده تومن آزمایش وگن وچسب بخیه وترمیمم کننده شبا تا صبح بیدارم حرص میخورم حساسیت به بیهوشی هم داشتم دوماه گذشته تازه دارم سرپا میشم سه برشه هم بودم اون وقت ازنتیجه هم ناراضی واقعا عذاب اوره قرینه شده بخیه ها هم عالی بوده ولی سایز که برام خیلی مهم بود یه سایز کم شده ☹