2777
2789
عنوان

کیا از ماموپلاستی که انجام دادن راضی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 10394 بازدید | 74 پست

۵هفته قبل ماموپلاستی کردم تازه متوجه شدم هر دو سینه م دارای توده های سفت شده که در واقع نکروز چربیه. شماها هیچکدوم این حالت براتون رخ نداد؟ دکترم می گه با ماساژ خوب میشه اما نگرانم این توده ها وقتی بره جاش فرو رفته بشه و سینه هام کوچک بزرگ بشه

کل هزینه یعنی کلینیک و دکتر البته منشی بهم گغت تقریبا 60 تومن

سلام عزیزم شما عمل کردید ؟!

چقدر تغییر داشتید؟!

اسم دکتر میگید؟!

راضی بودید؟!

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۵هفته قبل ماموپلاستی کردم تازه متوجه شدم هر دو سینه م دارای توده های سفت شده که در واقع نکروز چربیه. ...

سلام خوبین عزیزم میشه به من درخواست بدین؟ در مورد همین مشکلتون میخواستم صحبت کنم 

تو اتاق عمل چون مدت طولانی گرسنه بودم یخ کرده بودم بعدکه به هوش اومدم پریود بودم فک کردم میتونم تامپ ...

پیش کدوم دکتر عمل کردین راضی بودین منم میخوام کوچیک کنم دنبال دکتر خوبم

سینه درشت دردسرهای خودشو داره مثلا من که سایز ۸۵ بودم احساس میکردم دو تا وزنه سنگین بهم اویزونه دوست ...

وای خواهر منم چربی زده به باسنش نه باشلوار نا با مانتو اصلا افتضاحه

چرا هیچکس از این عمل راضی نیست خدا😑من دلم میخواد لیفت کنم

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/: