1. طرز تهیه غذا با قارچ، قارچ شکم پر
مواد لازم:- 15 تا 20 عدد قارچ بزرگ
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 2 حبه سیر له شده
- 250 گرم اسفناج خرد شده
- یک پیمانه پنیر موزارلا
- نصف پیمانه پنیر پارمسان
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه قارچ شکم پر:
1- برای تهیه این غذا با قارچ در ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2- قارچها را با دقت بشویید. ساقه آنها را جدا کرده و ساقهها را خرد کنید.
3- کره را داخل ماهیتابه مناسبی ریخته و بعد از اینکه کره گرم شد، ساقههای خرد شده قارچ را به همراه سیر اضافه کرده و تفت دهید.
4- بعد از اینکه قارچها طلایی شدند اسفناج را بیفزایید و تفت دهید تا آب غذا کاملاً جمع شود. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.
5- اجازه دهید مواد مورد نظر سرد شوند، سپس پنیرها را اضافه کنید.
6- داخل قارچها را با مواد آماده شده پر کنید.
7- سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن را چرب کنید. سپس قارچها را با مواد آماده شده پر کنید. بعد قارچها را روی سینی بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر فرار دهید تا پیش غذای سالم و خوشمزه شما آماده شود.
8- در صورت دلخواه میتوانید بر روی قارچهای آماده شده پنیر اضافهتر بریزید اما اگر میزان چربی غذا باریتان مهم است آن را پنیر کمتر تهیه کنید.
2. غذا با قارچ، خوراک گوشت چرخ کرده و سیب زمینی
مواد لازم:- 450 گرم گوشت چرخ کرده
- یک پیمانه پیاز خرد شده
- 250 گرم قارچ خرد شده
- یک چهارم پیمانه عصاره گوشت
- 3 تا 4 عدد سیب زمینی متوسط ورقه شده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- پیاز را داخل روغن تفت داده و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت قهوهای شود. سپس قارچها را اضافه کنید.
2- کف ظرف مورد نظر را چرب کنید. سپس یک لایه سیب زمینی روی آن بچینید، گوشت را روی سیبزمینیها ریخته و بعد آب گوشت را اضافه کنید. سپس دوباره یک لایه سیب زمینی و در لایه بعد گوشتها را بریزید و همینطور ادامه دهید تا همه مواد تمام شود. بهتر است برای تهیه این غذا ظرفی را در نظر بگیرید که ارتفاع کم و سطح وسیعی داشته باشد تا تعداد لایههای شما حداکثر 2 تا 3 لایه شود.
3- فر را با درجه 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. در مرحله بعد ظرف را داخل فر قرار دهید و بگذارید یک دقیقه بپزد. غذای شما آماده است. این غذا با قارچ به سرعت قابل تهیه است.
3. غذا با قارچ، خوراک قارچ
مواد لازم:- 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
- 15 گرم کره
- 125 گرم پیاز کوچک
- 1 عدد هویج خرد شده
- 1 پر سیر له شده
- 1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
- 2 قاشق سوپ خوری آرد سفید
- 150 میلیلیتر آب عصاره سبزیجات
- 2 شاخه آویشن
- 500 گرم قارچ خرد شده
1- روغن زیتون را به همراه کره در ماهیتابه بزرگی بریزید. پیازهای کوچک را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و به روغن اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم شوند. سپس هویج را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
2- سیر، رب و آرد را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا همه مواد به خوبی باهم ترکیب شوند.
3- در مرحله بعد عصاره آب سبزیجات و همینطور آویشن را اضافه کنید و ده دقیقه صبر کنید تا همه مواد پخته شوند.
4- سپس مقداری روغن را داخل تابه ریخته و قارچها را تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را به ماهیتابه اضافه کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا آب غذا کشیده شود غذا با قارچ شما آماده است.