1. بستنی توت فرنگی با عسل
در ترکیب این بستنی خوشمزه لبنیات به کار نرفته و طعم خوش موز، توت فرنگی و ریواس به کار رفته در آن مزه جدیدی به وجود میآورد.مواد لازم:
- توت فرنگی دو پیمانه خرد شده
- موز رسیده دو عدد خرد شده
- ریواس دو عدد خرد شده
- عسل یک چهارم پیمانه
- دو سوم پیمانه شیر نارگیل
- موز و توت فرنگی خرد شده را در ظرفی مرتب بچینید طوری که روی یکدیگر قرار نگیرند و به مدت یک شب در فریز قرار دهید تا به خوبی یخ بزنند.
- در تابه ای کوچک ریواس خرد شده و عسل را روی شعله قرار دهید تا به جوش بیاید. روی ظرف را بپوشانید و 10 دقیقه بگذارید تا بجوشد. هر چند بار مخلوط را هم بزنید. ریواسها باید نرم شوند و غلظت ترکیب به مربا نزدیک شود.
- این ترکیب را در یک ظرف قرار دهید و درب آن را محکم ببندید و به مدت یک شب یخچال بگذارید تا خنک شود.
- موز و توت فرنگیهای یخ زده را داخل مخلوط کن بریزید تا به قطعات ریزتری تبدیل شوند. سپس شیر نارگیل را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیبی یکدست و کرمی ایجاد شود.
- بستنی آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بریزید و ترکیب ریواس و عسل را روی آن اضافه کرده و نوش جان کنید.
2.چیز کیک عسل و ماست
این چیز کیک طعم ملایم مرکبات دارد و به راحتی و آسانی آماده میشود.مواد لازم برای پایه چیز کیک:
- بیسکوییت ساقه طلایی خرد شده دو پیمانه
- پوست لیمو رنده شده یک قاشق چایخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- کره ذوب شده یک دوم پیمانه
- پنیرخامه ای 500 گرم
- ماست خامهای دو سوم پیمانه
- عسل یک چهارم پیمانه
- تخم مرغ بزرگ یک عدد
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- رنده پوست لیمو: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- در ابتدا پایه چیز کیک را تهیه کنید. برای این کار تمامی مواد مربوط به پایه کیک را با یکدیگر مخلوط کنید و کف قالب بریزید و فشار دهید تا محکم شود. سپس در فر که با دمای 165 درجه از پیش گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید. تا زمانی که مواد کیک را درست میکنید اجازه دهید تا خنک شود.
- رویه چیز کیک را به این ترتیب درست میکنیم: پنیر خامهای،ماست خامهای،عسل و وانیل را با یکدیگر با دور کند همزن مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. مواد را روی لایه بیسکوییتی قرار دهید و پخشکنید و 30 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر و رسیدن کیک به دمای محیط به مدت 3-4 ساعت در داخل یخچال قرار دهید.
- میتوانید کیک را با میوههای تازه تزیین و نوش جان کنید.
4. مافین سیب و عسل
این مافین با طعم عسل و سیب برای وعده عصرانه بسیار مناسب است. می توانید این مافینها را با عسل تزیین کنید.مواد لازم:
- آرد 300 گرم
- بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
- سیب دو عدد پوست گرفته و خرد شده
- کره ذوب شده 130 گرم
- عسل 200 گرم
- شیر 50 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- رنده پوست لیمو یا دارچین برای طعم دهی کمی
طرز تهیه:
- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- قالب مافین را آماده کنید.
- مواد خشک را به اضافه سیبهای خرد شده با یکدیگر در ظرفی مخلوط کنید.
- در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید. عسل را به آن اضافه کنید. اگر عسل خیلی غلیظ است آن را کمی گرم کنید تا رقیقتر شود. شیر و رنده پوست لیمو را اضافه کنید.
- تخم مرغها را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس مخلوط کره و سایر مواد را اضافه کنید.
- قالبهای مافین را تا حدود دو سوم پر کنید.
- به مدت 30-25 دقیقه بپزید. وقتی مافین را فشار دهید باید به حالت اول باز گردد. مافین عسلی شما آماده است.
4. سالاد اسفناج با سس عسل
به جز کاربرد عسل در دسرها و شیرینجات میتوانید از عسل در سس سالاد نیز استفاده کنید. این سس را به همراه سالاد درست کرده و برای شام یا پیش غذا به عنوان یک تغذیه سالم میل کنید.
مواد لازم:
- یک دسته اسفناج کوچک
- توت فرنگی خرد شده یک پیمانه
- پیاز بنفش خلالی خرد شده نصف پیمانه
- بیکن سرخ شده 3 تا 4 ورق (میتوانید حذف کنید)
- پنیر سفید یا بلوچیز مکعبی خرد شده یک چهارم پیمانه
- گردو خرد شده برای تزیین
سس عسل:
- سرکه بالزامیک یک سوم پیمانه
- عسل دو قاشق غذاخوری
- خردل یک قاشق غذاخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- فلفل نصف قاشق چایخوری
- روغن زیتون دو سوم پیمانه
تمامی مواد سس را با یکدیگر ترکیب کنید و روغن زیتون را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رقیق شود.
طرز تهیه سالاد:
اسفناج، توتفرنگی و پیاز را با یکدیگر مخلوط کنید. سایر مواد رو روی سالاد بریزید و با سس عسل میل کنید.