1. سالاد ماکارونی یونانی، غذای گیاهی خوش طعم و لذیذ
تهیه این سالاد گیاهی خوشمزه با لایهای از سس بالزامیک و لیمو شروع میشود. سس باید در پایینترین لایه سالاد قرار گیرد تا ماندگاری سالاد افزایش یابد و مواد آن تازه بمانند. پس این شیوهمواد لازم برای سس سالاد ماکارونی یونانی:
- سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش تازه: 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 1 قاشق چایخوری
- سس خردل: نصف قاشق چایخوری
- گوجه گیلاسی: 8 عدد
- خیار: یک چهارم
- برگ ریحان تازه: 2 عدد
- پاستای خام: نصف پیمانه
- زیتون: یک چهارم پیمانه
- لوبیا (از نوع دلخواه): نصف پیمانه
- اسفناج تازه: نصف پیمانه
طرز تهیه سالاد ماکارونی گیاهی:
1. محتویات سس را بهخوبی با یکدیگر مخلوط کنید و در شیشه سالاد بریزید.2. پاستا را در آب جوش بپزید و آن را روی سس اضافه کنید.
3. گوجهها را در 4 قسمت برش داده و خیار را در اندازه مساوی خرد کنید. برگهای ریحان را نیز با دست تکهتکه کنید. حالا گوجه، خیار و ریحان را با هم مخلوط کنید و به عنوان لایه سوم به شیشه سالاد اضافه کنید.
4. زیتون را در لایه چهارم روی سالاد قرار دهید.
5. لوبیا را بر روی لایه زیتون اضافه کنید.
6. اسفناجها را در صورت نیاز خرد کنید و به عنوان لایه آخر روی سالاد قرار دهید. غذای گیاهی شما آماده است!
2. سالاد کینوآ و آووکادو، غذای گیاهی جدید و متفاوت برای تغذیه سالم
این سالاد با یک لایه از سس ویژه آووکادو شروع شده و بعد به ترتیب با کینوآ و سبزیجات ترد و تازه پر میشود. سالاد کینوآ و آووکادو انتخابی عالی برای یک روز شلوغ و پرانرژی است تا تغذیه سالم را به شیوه مناسبی شروع کنید. این سالاد به دلیل برخورداری از پروتئین بالا، برای ورزشکاران نیز بسیار مناسب است.مواد لازم برای سس سالاد:
- آووکادو: یک دوم
- آب لیموترش تازه: 2 قاشق چایخوری
- آب: 2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
مواد لازم برای سالاد:
- کینوا خام: یک چهارم پیمانه
- آب: نصف پیمانه
- کشمش: 1 قاشق غذاخوری
- هویج: یک چهارم
- خیار: یک چهارم
- لوبیا: نصف پیمانه
- اسفناج: نصف پیمانه
طرز تهیه سالاد:
1. برای تهیه سس، آووکادو را کاملاً له کرده و آن را با آب لیمو و آب مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست ایجاد شود. سس را مزه کرده و تا حد لازم به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
2. کینوا را به همراه کشمش و نصف پیمانه آب در قابلمهای کوچک بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید. حرارت را کم کرده و در قابلمه را بگذارید تا تمام آب جذب مواد شود. این روند تقریباً 10 دقیقه زمان میبرد. پس از آن شعله را خاموش کرده و اجازه دهید مخلوط سرد شود.
3. خیار و هویج را در اندازه ریز، خرد کنید. سپس آنها را با کینوا مخلوط کنید و به عنوان لایه دوم سالاد روی سس قرار دهید.
4. لوبیا را در لایه بعدی به سالاد اضافه کنید.
5. در انتها روی سالاد را با اسفناج پر کنید و درب آن را ببندید تاغذای گیاهی شما برای مصرف آماده باشد.
3. سالاد آسیایی توفو و برنج، غذای گیاهی مناسب برای کاهش وزن
این سالاد گیاهی خوشطعم آسیایی، انتخابی عالی و سالم برای وعده ناهار است. پنیر توفو از سویا بدست میآید و جایگزینی کمچرب برای گوشت محسوب میشود. به آن پنیر سویا هم می گویند. برای کمک به کاهش وزن بهتر است در تهیه این سالاد به جای برنج سفید از برنج قهوهای استفاده کنید.مواد لازم برای سس:
- سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش تازه: 1 قاشق چایخوری
- روغن کنجد: نصف قاشق چایخوری
- سرکه: یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای سالاد:
- پنیر توفو: 100 گرم
- برنج خام: یک چهارم پیمانه
- کلم قرمز: یک چهارم پیمانه رشتهشده
- هویج: یک چهارم پیمانه رشتهشده
- اسفناج: نصف پیمانه
- جوانه (از نوع دلخواه): 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. محتویات سس را با هم مخلوط کنید و در شیشه سالاد بریزید.
2. توفو را به شکل مکعبهای کوچک خرد کنید و روی سس قرار دهید. شیشه را مقداری تکان دهید تا توفوها به سس آغشته شوند. این کار به مزهدار شدن آنها کمک میکند.
3. برنج را بپزید و آبکشی کنید. سپس آن را به عنوان لایه دوم روی سس قرار دهید.
4. کلم قرمز رشتهشده را به عنوان لایه سوم به سالاد اضافه کنید.
5. هویج رشتهشده را روی لایه کلم قرار دهید.
6. اسفناج و جوانه را در لایه آخر به سالاد اضافه کنید و درب شیشه را ببندید. غذای گیاهی شما آماده است!