1. سالاد انار و پرتقال
مواد لازم:- 3 پیمانه برگ ظریف اسفناج
- 2 پیمانه دانه انار
- 1 ساقه پیازچه
- 2 عدد پرتقال ریز
- 2 ق س آبلیموی تازه
- 1 ق س سرکه سیب
- 3 ق س روغنزیتون
- 1 ق س عسل
- کمی نمک
- مقداری فلفل تازه آسیاب شده
- ابتدا پرتقالها را حلقهحلقه برش بزنید. بعد آنها را طوری پوست بگیرید که پوسته نازک سفید روی پرهها هم گرفته شود. سپس آنها را با برگهای اسفناج و دانههای انار در کاسهای بزرگ بریزید.
- مواد سس (آبلیمو، سرکه، روغنزیتون، عسل، نمک و فلفل) را باهم مخلوطکنید و روی سالاد بریزید. مواد را بهخوبی باهم مخلوطکنید. در انتها پیازچه را نازک حلقه کنید و به سالاد بیفزایید. سالاد را در ظرف دلخواه بریزید.
میتوانید مواد سالاد را مخلوطکنید و در یک ظرف پهن مسطح بریزید و بعد سس را روی آنها بریزید.
2. سالاد کدوحلوایی با پاستا
مواد لازم:
- 4 ق س روغنزیتون یا هر روغن گیاهی دلخواه
- 1 پیمانه پاستای دانه برنجی ریز
- 4 پیمانه کدوحلوایی مکعبی شده
- 250 گرم کلم بروکسل (چهارقاچ شود)
- 2/1 پیمانه گردوی خام (درشت خرد شود)
- 1 پیمانه دانه انار
- مواد لازم برای تهیه سس سالاد
- 4/1 پیمانه روغن گیاهی
- 2 ق س سرکه سیب
- 1 ق چ خردل
- 1 ق س شربت سیب
- کمی رندهی پوست پرتقال
- 1 ق س آبپرتقال
- 4/1 ق چ نمک دریا
- 8/1 ق چ فلفل سیاه تازه ساییده شده
- 2 قاشق روغن را در تابهای مناسب روی حرارت متوسط بگذارید. کدوحلواییهای خردشده را در تابه بریزید و به مدت 12 دقیقه تفت دهید. در حین پخت یادتان نرود هم بزنید. بعد از پخت کدوها را در کاسهای بریزید. آنها را کناری بگذارید تا خنک شوند.
- با همین روش و با 2 قاشق روغن باقیمانده، کلم بروکسلها را تفت دهید تا آنها هم بپزند. یک دقیقه آخر گردوها را به تابه اضافه کنید و آنها را هم در تابه داغ حرارت دهید تا بوی خامیشان از بین برود. این مواد را هم به کاسه کدوها بیفزایید و صبر کنید تا خوب خنک شوند.
- قابلمهای آب روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. پاستاها را د ر آب جوش بریزید. وقتی پاستاها پختند، آنها را در آبکش بریزید و از رویشان آب سرد رد کنید. در این فاصله تا همه مواد خنک میشوند، سس سالاد را درست کنید. برای این کار تمام مواد لازم برای سس را باهم مخلوطکنید.
- وقتی همه مواد خوب خنک شدند، آنها را با دیگر مواد و نمک و فلفل مخلوطکنید. سس را هم به آنها بیفزایید و هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شوند. سالاد برای سرو آماده است.
3. سالاد لبو با مخلفات اضافه
مواد لازم:
- 1 عدد لبوی کوچک
- 2/1 پیمانه نخود پخته
- 4/1 پیمانه دانه انار
- 1 پیمانه کینوآی پخته
- کمی روغنزیتون و سرکه بالزامیک
- 2 ق س مغز تخمه آفتابگردان
- نمک و فلفل به میزان لازم
- همه مواد را کنار هم بچینید مخلوطکنید و با نمک، فلفل و روغنزیتون و سرکه بالزامیک سالاد را طعم دار کنید.
بسیار آموزش عالی ای بود تنوع سبزیجات در سالاد ها در هر فصل خوشمزگی خودشون رو دارن
كينو آي رو بايد از كجا تهيه كرد؟؟