2783
طرز تهیه 3 نوع سالاد زمستانی

طرز تهیه 3 نوع سالاد زمستانی

1396/10/25 بازدید3452
فصل زمستان فرصت خوبی است تا با خوراکی‌های خوشمزه این فصل سالادهای لذیذ و متفاوتی تهیه کنید و از داشتن سفره‌ای خوش‌رنگ و زیبا لذت ببرید. در اینجا تهیه سه سالاد زمستانی را به شما پیشنهاد می‌کنیم که علاوه بر افراد خانواده، مهمانان شمارا هم خوشحال می‌کند و ایده خلاقانه‌ای برای این فصل سرد محسوب می‌شود.

1. سالاد انار و پرتقال

مواد لازم:
  • 3 پیمانه برگ ظریف اسفناج
  • 2 پیمانه دانه انار
  • 1 ساقه پیازچه
  • 2 عدد پرتقال ریز
  • 2 ق س آب‌لیموی تازه
  • 1 ق س سرکه سیب
  • 3 ق س روغن‌زیتون
  • 1 ق س عسل
  • کمی نمک
  • مقداری فلفل تازه آسیاب شده
طرز تهیه:
  • ابتدا پرتقال‌ها را حلقه‌حلقه برش بزنید. بعد آن‌ها را طوری پوست بگیرید که پوسته نازک سفید روی پره‌ها هم گرفته شود. سپس آن‌ها را با برگ‌های اسفناج و دانه‌های انار در کاسه‌ای بزرگ بریزید.
  • مواد سس (آب‌لیمو، سرکه، روغن‌زیتون، عسل، نمک و فلفل) را باهم مخلوط‌کنید و روی سالاد بریزید. مواد را به‌خوبی باهم مخلوط‌کنید. در انتها پیازچه را نازک حلقه کنید و به سالاد بیفزایید. سالاد را در ظرف دلخواه بریزید.
نکته:
می‌توانید مواد سالاد را مخلوط‌کنید و در یک ظرف پهن مسطح بریزید و بعد سس را روی آن‌ها بریزید.

2. سالاد کدوحلوایی با پاستا


مواد لازم:
  • 4 ق س روغن‌زیتون یا هر روغن گیاهی دلخواه
  • 1 پیمانه پاستای دانه برنجی ریز
  • 4 پیمانه کدوحلوایی مکعبی شده
  • 250 گرم کلم بروکسل (چهارقاچ شود)
  • 2/1 پیمانه گردوی خام (درشت خرد شود)
  • 1 پیمانه دانه انار
  • مواد لازم برای تهیه سس سالاد
  • 4/1 پیمانه روغن گیاهی
  • 2 ق س سرکه سیب
  • 1 ق چ خردل
  • 1 ق س شربت سیب
  • کمی رنده‌ی پوست پرتقال
  • 1 ق س آب‌پرتقال
  • 4/1 ق چ نمک دریا
  • 8/1 ق چ فلفل سیاه تازه ساییده شده
طرز تهیه:
  •  2 قاشق روغن را در تابه‌ای مناسب روی حرارت متوسط بگذارید. کدوحلوایی‌های خردشده را در تابه بریزید و به مدت 12 دقیقه تفت دهید. در حین پخت یادتان نرود هم بزنید. بعد از پخت کدوها را در کاسه‌ای بریزید. آن‌ها را کناری بگذارید تا خنک شوند.
  • با همین روش و با 2 قاشق روغن باقیمانده، کلم بروکسل­ها را تفت دهید تا آن‌ها هم بپزند. یک دقیقه آخر گردوها را به تابه اضافه کنید و آن‌ها را هم در تابه داغ حرارت دهید تا بوی خامی‌شان از بین برود. این مواد را هم به کاسه کدوها بیفزایید و صبر کنید تا خوب خنک شوند.
  • قابلمه‌ای آب روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. پاستاها را د ر آب جوش بریزید. وقتی پاستاها پختند، آن‌ها را در آبکش بریزید و از رویشان آب سرد رد کنید. در این فاصله تا همه مواد خنک می‌شوند، سس سالاد را درست کنید. برای این کار تمام مواد لازم برای سس را باهم مخلوط‌کنید.
  •  وقتی همه مواد خوب خنک شدند، آن‌ها را با دیگر مواد و نمک و فلفل مخلوط‌کنید. سس را هم به آن‌ها بیفزایید و هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شوند. سالاد برای سرو آماده است.
نکته‌: اگر شربت سیب نداشتید می‌توانید از عسل استفاده کنید و اگر دوست دارید غذایتان خیلی سلامت باشد بهتر است به‌جای تفت دادن مواد (کدوحلوایی و کلم بروکسل) آن‌ها را بخارپز کنید.

3. سالاد لبو با مخلفات اضافه



مواد لازم:
  • 1 عدد لبوی کوچک
  • 2/1 پیمانه نخود پخته
  • 4/1 پیمانه دانه انار
  • 1 پیمانه کینوآی پخته
  • کمی روغن‌زیتون و سرکه بالزامیک
  • 2 ق س مغز تخمه آفتابگردان
  • نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
  • همه مواد را کنار هم بچینید مخلوط‌کنید و با نمک، فلفل و روغن‌زیتون و سرکه بالزامیک سالاد را طعم دار کنید.
نکته: کینوآ دانه‌ گیاه است که به علت دارا بودن پروتئین زیاد به آن خاویار گیاهی هم می‌گویند. کالری کمی دارد و چون از برنج سبک‌تر است جایگزین خوبی برای این غله است. دانه‌های کینوا منبعی غنی از منیزیم، فسفر، پتاسیم، آهن، کلسیم و ویتامینه‌ای خانواده ب است. با خوردن این دانه فیبر زیاد و کربوهیدرات مناسبی را وارد بدن خود می‌کنید. نکته مهم این است که مصرف آن باعث ثابت نگه‌داشتن قند خون می‌شود.

ارسال نظر شما

login captcha

بسیار آموزش عالی ای بود تنوع سبزیجات در سالاد ها در هر فصل خوشمزگی خودشون رو دارن


كينو آي رو بايد از كجا تهيه كرد؟؟

2788

پربازدیدترین ها