2783
شب یلدا با یک پیش‌غذای متفاوت+ سالاد میوه‌های فصل

شب یلدا با یک پیش‌غذای متفاوت+ سالاد میوه‌های فصل

1396/09/27 بازدید2453

9. پیش‌غذا با روکش انار برای شام شب یلدا

اگر می‌خواهید شب یلدای امسال مهمانان‌تان را با یک پیش‌غذای سبک، خوش‌طعم و زیبا غافل‌گیر کنید، سالاد سیب‌زمینی طبقه‌ای با تزئین انار را در دستور کار خود قرار دهید! این سالاد که به نام «دستبند لعل» معروف است، می‌­تواند به تزئینات شب یلدا کمک کند. به علاوه می‌توانید پیش غذای توپ‌های پنیری با روکش انار را نیز امتحان کنید. 

مناسب برای 6 تا 8 نفر
زمان آماده شدن: 30 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم:
  •  سیب‌زمینی: 5 عدد
  •  هویج: 3 عدد
  •  چغندر: 2 عدد
  •  سینه مرغ بدون استخوان: 200 گرم
  •  تخم‌مرغ آب‌پز سفت: 5 عدد
  •  گردوی خردشده: 3 قاشق غذاخوری
  •  ماست ساده یا مایونز و یا ترکیبی از هر دو: 1 پیمانه
  •  انار بزرگ: 3 تا 4 عدد
  • نمک دریا و فلفل سیاه: به میزان لازم
 

دستور تهیه:
- سطح سینه مرغ را به مقداری روغن‌زیتون آغشته کرده و آن را با نمک و فلفل مزه‌­دار کنید. در یک ماهیتابه روی شعله متوسط مقداری روغن‌زیتون را گرم‌کنید. سپس سینه مرغ را درون ماهیتابه گذاشته و بپزید. بعد از پخت یک‌طرف گوشت برای حدود 10 دقیقه، آن را برگردانید و درب ماهیتابه را ببندید. شعله را کم کنید و اجازه دهید طرف دیگر نیز برای 10 دقیقه پخته شود. سپس شعله را خاموش‌کنید تا مرغ سرد سود. پس از سرد شدن آن را به تکه‌های ریز خردکنید.
- سبزیجات را شسته و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را در یک قابلمه بزرگ قرار داده و آب اضافه کنید، طوری که آب روی سبزی‌ها را کاملاً پر کند. شعله را روشن کنید تا آب به جوش بیاید. سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید سبزی‌ها به‌آرامی آب‌پز شوند، البته تا حدی که تردی خود را از دست ندهند. با توجه به اینکه سبزیجات مختلف زمان پخت متفاوتی دارند، ممکن است لازم باشد هویج را سریع‌تر از سیب‌زمینی و چغندر از قابلمه خارج کنید.
- بعد از پخت سبزیجات آن‌ها را از قابلمه درآورده و هر یک را در کاسه‌ای جداگانه رنده کنید. تخم‌مرغ آب‌پز را نیز به‌صورت جداگانه رنده کنید.
- گردوهای خردشده را به کاسه چغندر رنده شده اضافه کرده و مخلوط‌ کنید.
- تمامی سبزیجات را با نمک و فلفل مزه‌­دار کنید و محتویات هر کاسه را با 3 تا 4 قاشق غذاخوری مایونز یا ماست مخلوط‌کنید.
- یک دیس یا ظرف بزرگ مسطح را انتخاب کرده و یک شیشه متوسط خیار شور یا مایونز یا یک لیوان آب‌خوری وسط آن قرار دهید. حال محتویات سالاد را طبقه طبقه و با ترتیب سیب‌زمینی، تخم‌مرغ، هویج، مرغ و مخلوط چغندر و گردو، دور شیشه مایونز قرار دهید.
- سطح آخرین لایه (چغندر و گردو) را با سس مایونز یا ماست بپوشانید. سپس دانه‌های انار را روی آن بریزید و به‌آرامی به پایین فشار دهید تا به سطح بیرونی سالاد بچسبند.
- سالاد را قبل از پذیرایی برای حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید و موقع سرو کردن، به‌دقت لیوان را از وسط آن بردارید. در آخر نیز روی سالاد را با سبزیجات دلخواه و رزهای کوچک تهیه‌شده از هویج تزئین کنید. 

8. اسموتی انار و گلابی برای پذیرایی شب چله


در ادامه ایده خوشمزه اسموتی انار و چغندر، نوشیدنی به شما پیشنهاد می‌کنیم که نه‌تنها سرشار از مواد مغذی است بلکه طعمی فوق‌العاده دارد که می تواند در تزئین میز شب یلدا مورد استفاده قرار گیرد. آماده کردن آن نیز 5 دقیقه بیشتر زمان نمی‌برد. بنابراین برای یک پذیرایی متفاوت در شب یلدا انتخاب بسیار مناسبی است. انار سرشار از انواع آنتی‌اکسیدان پلی فنل فلاونوئید است و با رادیکال‌های آزاد در بدن مبارزه می‌کند. همچنین سرشار از ویتامین C، B5 و پتاسیم است. اگر هم به‌صورت دانه کامل مصرف شود فیبر زیادی به بدن می‌رساند. گلابی نیز منبعی غنی از فیبر است و به حفظ وزن مناسب کمک می‌کند. موز نه‌تنها بافت شیرین و کرمی به نوشیدنی می‌بخشد بلکه سرشار از مواد مغذی، پتاسیم و نشاسته مقاوم به هضم است و باعث ایجاد حس سیری می‌شود. توت‌فرنگی نیز سرشار از ویتامین C، فیبر و فولیک اسید است. زنجبیل از دیگر ترکیبات این نوشیدنی، طعم تند و تازه‌ای به آن می‌بخشد و درعین‌حال به کاهش حالت تهوع و بهبود مشکلات گوارشی و درد ناشی از التهاب کمک می‌کند. با مصرف هر جرعه از این نوشیدنی، بدن خود را از خواص ضد سرطانی آن بهره‌مند سازید.

مناسب برای 2 نفر
زمان آماده‌سازی: 5 دقیقه

مواد لازم:
  •  گلابی خردشده: 1 پیمانه
  • موز بزرگ (سه‌چهارم پیمانه ورقه شده): 1 عدد
  •  دانه انار: یک‌چهارم پیمانه
  •  توت‌فرنگی منجمد: 2 پیمانه
  • زنجبیل تازه خردشده: 2 قاشق چای‌خوری
  • یخ: 1 پیمانه
  •  آب انار: 1 پیمانه
 
دستور تهیه:
تمام مواد را در مخلوط‌کن ریخته و تا زمان یکدست شدن (برای حدود 90 ثانیه) مخلوط‌ کنید. در صورت لزوم برای افزایش یا کاهش قوام‌ نوشیدنی می‌توانید به آن آب انار یا یخ اضافه کنید. مخلوط به‌دست‌آمده را در لیوان ریخته و روی آن را با آب انار، دانه انار و گلابی خردشده تزئین کنید. 

7. سالاد سالسا با انار و گلابی ویژه مهمانی شب یلدا

میوه‌هایی که در این فصل سال در بازار موجود هستند بهترین بهانه برای درست کردن انواع خوردنی‌های خوشمزه و ویژه برای شب یلدا به شمار می‌روند. ترکیبات خوش رنگ و طعم این سالاد سالسا برخلاف بی‌ارتباط بودنش در کنار هم طعم بی‌نظیری دارد و می‌­تواند در تزئین سفره شب یلدا مورد­استفاده قرار­گیرد.

مواد مورد نیاز :
  • گلابی تازه 2 عدد نگینی شده
  • انار 1 عدد دون شده
  • ½ پیاز قرمز خرد شده
  • گشنیز تازه و خرد شده ½ پیمانه
  • آب ½ لیمو تازه

طرز تهیه :
این سالاد بسیار سالم و خوش‌طعم است و به سادگی آماده می شود؛ فقط کافی است همه مواد گفته شده را با هم ترکیب­ کنید تا یکدست و هم‌اندازه دیده شوند. سپس آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید. شما می‌­توانید تا دو روز این سالاد را درون ظرف های درب‌دار مخصوص یخچال نگهداری کنید.
 

ارسال نظر شما

login captcha

 اولین بار بود اینارو دیدم 😀خوب بود

ایده های فوق العاده ای دادی نی نی سایت عززز😍

2788

پربازدیدترین ها