1. طرز تهیه توت فرنگی شکلاتی
توت فرنگی، یکی از میوههای خوشمزهای است که با شکلات ترکیب بینظیری پیدا میکند. میتوانید این میوه را با شکلات پرکنید یا روکش شکلاتی برایش درست کنید و با تزئین روی میز پذیرایی یا کنار ظرف دسرتان بگذارید. مطمئن باشید در آخر مهمانی ظرف توت فرنگی را خالی پیدا میکنید.توت فرنگی با روکش شکلات: کافی است بنابر سلیقهتان مقداری شکلات تختهای سفید یا تلخ را به روش بن ماری (روی بخارآب) ذوب کنید و با کمی خامه مخلوط کنید. (اضافه کردن خامه اختیاری است)
سپس توت فرنگی ها را داخل آن بغلتانید تا روکش شکلاتی برای آن ایجاد شود.
توت فرنگی با مغز شکلات: شیوه دیگر تزیین توت فرنگی ها میتواند پر کردنشان با مایع شکلاتی باشد. سر توت فرنگیها را ببرید و داخلش را خالی کنید. سپس شکلات ذوبشده را داخل قیف ریخته و داخل توت فرنگیها را پرکنید.
2. طرز تهیه موز شکلاتی
یکی از خوراکیهای خوشمزه و البته بسیار ساده برای پذیرایی از مهمانها و تهیه دسر استفاده از موز و شکلات است. این کار را به دو روش میتوانید انجام دهید:طرز تهیه موز با روکش شکلات:
- موزها را پوستکنده و نصف کنید و در ظرفی که روی آن کاغذ روغنی گذاشتهاید، قرار دهید.
- سیخهای چوبی یا چوب بستنی را در انتهای موز فروکنید و آنها را در داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند.
- سپس شکلات را در مایکروویو یا روی بخار آب ذوب کنید و موزهای یخزده را داخل آن فرو کنید و با مواد دلخواهتان مانند بادام زمینی یا فندق خردشده، شکلات چیپسی یا ترافل رنگی تزیین کنید و مجدداً تا زمان سرو داخل فریزر قرار دهید. به همین سادگی!
طرز تهیه دسر شکلات با لایه موز:
- در این روش به تعدادی موز، شکلات تختهای، مقداری وانیل و قالب کاپ کیک کوچک نیاز داریم.
- داخل قالب، کاغذ مخصوص کاپ کیک قرار دهید.
- مقداری شکلات تختهای را ذوب کنید و درون قالبها بریزید و به مدت 15 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود.
- در ظرف دیگری موزها را به همراه مقداری وانیل با چنگال له کنید و روی لایه شکلاتی قرار دهید. سپس دوباره روی موزها شکلات ذوبشده بریزید.
- این دسر را به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
- در زمان سرو کاغذ دور آن را جدا کنید.
3. طرز تهیه چوب شور با لایهای از شکلات
یکی از ایدههای هیجانانگیز و دوستداشتنی و البته ساده این است که چوب شور را به شکلات آغشته کنید. طعم شور و شیرین این دسر مزه جالبی است. برای تهیه این خوراکی پذیرایی به چوب شورهای کمی کلفتتر و شکلات تختهای سفید و تلخ نیاز دارید. شکلات را ذوب کرده و چوب شورها را داخل آن فرو کنید. برای تزیین بیشتر از خردههای آجیل، ترافلهای رنگی و شکلات چیپسی استفاده کنید.4. ظرفهای شکلاتی بادکنکی!
اگر برای مهمانیتان زماندارید و میخواهید توجه مهمانان را به هنرتان جلب کنید از ظرفهای شکلاتی که خودشان هم خورده میشوند استفاده کنید. طرز تهیه این شکلات های خوشمزه به این شکل است:- بادکنکهای کوچک را که از تمیزی آنها اطمینان دارید، باد کنید.
- کاغذ روغنی را روی سینی پهن کنید و مقداری از شکلات ذوب شده را با یک قاشق به صورت گرد روی کاغذ قرار دهید. (این کار برای این است که بادکنکها محکم روی سینی قرار بگیرند)
- سپس سر بادکنکهای باد شده را در ظرفی که شکلات را در آن ذوب کردهاید فرو کنید تا مقداری از بادکنک شکلاتی شود.
- بعد بادکنکها را در داخل سینی بچینید و در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
- بعد از شکل گرفتن شکلات ذوب شده بادکنک را با سوزن به آرامی سوراخ کنید.
- ظرف شکلاتی شما آماده است. میتوانید داخل این ظرفها با بستنی، میوه، شکلات یا انواع دسرهای خوشمزه پرکرده و از مهمانانتان پذیرایی کنید.