2783
3 غذای لاکچری برای شام مهمانی که طعمی بی نظیر دارند!!

3 غذای لاکچری برای شام مهمانی که طعمی بی نظیر دارند!!

1401/08/09 بازدید4157

ایرانیان به مهمان نوازی معروف و معمولاً در مراسمات مختلف بیشترین تلاش خود را برای ارائه بهترین شام و نهار انجام می دهند، به گونه ای که تمامی ذائقه ها و مهمانان پس از ترک مجلس راضی باشند. از همین رو انتخاب یک شام خوشمزه و درعین‌ حال عامه پسند برای اکثر افراد کار سختی است. در این مقاله قصد داریم چند شام راحت و در عین حال مناسب برای انواع مهمانی را معرفی کنیم.

رولت گوشت چرخ کرده

 

جهت تهیه این غذای لذیذ مواد اولیه زیر را باید آماده کنید:

  • 5۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز
  • دو قاشق غذاخوری گردو
  • ۵۰ گرم زرشک
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک عدد فلفل دلمه
  • نصف پیمانه پودر سوخاری
  • یک پیمانه جعفری
  • ۳ قاشق غذاخوری رب
  • به مقدار لازم خلال پسته و بادام
  1. در مرحله اول درون یک تابه پیاز را به همراه فلفل و زردچوبه تفت دهید سپس به آن زرشک و گردو را اضافه کنید. بعد از این که مواد کمی تفت خورد، آن ها را از روی حرارت بردارید و درون یک ظرف دیگر مقداری پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
  2. به ترکیب خود فلفل سیاه و پودر سوخاری، جعفری و تخم مرغ اضافه کنید و مواد را به خوبی ورز دهید. ظرف را برای یک ساعت درون یخچال بگذارید. بعد از این زمان، مایه را روی یک کیسه فریزر پهن کنید به گونه ای که ضخامت گوشت چرخ کرده حدوداً یک سانتی متر باشد.
  3. مواد  را میان گوشت چرخ کرده بگذارید و آن را به صورت یک رول بغلطانید تا بسته شود. حال رول را به قسمته ای مساوی تقسیم کنید. درون روغن رول های ایجاد شده را تفت دهید و اجازه دهید به خوبی پخته شود.
  4. برای سس این غذا می توانید مقداری رب گوجه را به همراه زردچوبه تفت دهید و به آن یک لیوان آب جوش اضافه کنید و سپس رول ها را درون این سس قرار داده و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در آن بپزد.

قلیه ماهی

برای تهیه این خورشت اصیل جنوبی مواد زیر را باید آماده کنید:

  • ۱۰۰ گرم شنبلیله
  • ۵۰ گرم گشنیز
  • یک عدد پیاز
  • یک بوته سیر
  • ۵۰۰ گرم ماهی
  • یک قاشق غذاخوری آرد
  • یک قاشق غذاخوری
  • رب گوجه
  • نصف بسته تمر هندی
  • به مقدار لازم زردچوبه و فلفل
  1. ابتدا باید گشنیز و شنبلیله را بسیار خرد کنید سپس درون یک تابه به همراه روغن تفت دهید. بعد از اینکه رنگ سبزی ها تیره شد، تمر هندی را به همراه یک لیوان آب درون یک قابلمه بریزید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد.
  2. به دلیل طعم خاص این خورش، ممکن با ذائقه تمامی مهمانان سازگار نباشد. البته برای چنین شرایطی می توانید مقاله انواع خورشت مجله اسنپ اکسپرس را مطالعه کنید تا در کنار قلیه ماهی، خورشت های دیگری مانند قیمه و قرمه سبزی جا افتاده را نیز سرو کنید.
  3. بعد از صاف کردن تمر هندی، باید فیله ماهی را به همراه فلفل زردچوبه و مقدار روغن مزه دار کنید. سپس پیاز و سیر را خرد کرده و درون ماهیتابه سرخ نمایید. زردچوبه و فلفل را به سیر اضافه کنید و مقداری رب نیز به آن بزنید.
  4. سبزی های سرخ شده را نیز به آن اضافه کنید و دو لیوان آب در قابلمه بریزید. تمر هندی را درون قابلمه ریخته و سپس فلفل قرمز و آرد را نیز به آن اضافه نمایید. اجازه دهید یک ساعت مواد جا بیفتد. ماهی ها را درون یک تابه سرخ کرده و سپس به قابلمه اضافه کنید. بعد از ۴۵ دقیقه این غذای خوشمزه آماده می ‌شود و می‌ توانید آن را با برنج سرو نمایید.

منبع : https://mag.snapp.express/

باقالی پلو با گوشت

جهت تهیه باقالی پلو با گوشت مواد زیر را باید آماده کنید:

  • ۴ پیمانه برنج
  • ۲ پیمانه باقالی
  • ۴ قاشق غذاخوری شوید
  • یک قاشق چای خوری دارچین
  • ۵۰ گرم کره

برنج ها را روی حرارت قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش نگه دارید. سپس باقالی ها را نیز بجوشانید و تمامی مواد را آبکش کنید. کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر خود را مانند سیب زمینی به آن اضافه کنید. ترکیب باقالی و برنج را داخل قابلمه بریزید مقداری شوید و دارچین را به برنج و باقالی اضافه کرده و کره را نیز روی آن پخش کنید. درب قابلمه را بگذارید تا یک ساعت برنج شما دم بکشد.

برای تهیه گوشت این غذا باید گوشت های خرد شده را به همراه پیاز تفت دهید. سپس سیر رنده شده را به همراه زردچوبه به آن اضافه کنید و یک قاشق غذاخوری روغن را نیز درون آن بریزید. ۲ لیوان آب به آن بیافزایید و سه ساعت اجازه دهید گوشت پخته شود. در ۳۰ دقیقه پایانی، مقداری دارچین، زعفران دم کرده و آبلیمو ترش به گوشت خود اضافه کنید و سپس آن را سرو نمایید.

 

 

 

 

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها