2783
میوه و سبزی خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد

میوه و سبزی خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد

1397/03/07 بازدید158
نی نی سایت: مطالعه تازه‌ای نشان داده است یک رژیم کم چرب و سرشار از میوه و سبزی می‌تواند مانع از بروز سرطان پستان در خانم‌ها شود.
پژوهشگران آمریکایی متوجه شده‌اند خانم‌هایی که مصرف بستنی، کیک و دیگر محصولات لبنی را کاهش می‌دهند، احتمال مرگ‌شان بر اثر سرطان سینه کمتر می‌شود.

همچنین خانم‌هایی که احتمال کمی دارد دچار سرطان سینه شوند، بعد از حذف چربی از رژیم غذایی خود، دچار تومورهای کمتری در بافت سینه‌شان شدند.
از هر 8 زن آمریکایی یک نفر در طول زندگی خود دچار سرطان سینه می‌شود و محققان امیدوارند با این یافته بتوانند به افزایش نجات‌یافتگان از سرطان سینه کمک کنند.

در این مطالعه 49 هزار خانم بعد از یائسگی و در سنین بین 50 تا 79 سال مورد بررسی قرار گرفتند. این خانم‌ها قبلا تشخیص سرطان سینه نداشته و بر اساس پرسشنامه غذا، در روز کمتر از 32 درصد کالری دریافتی‌شان از چربی تامین می‌شد.
حدود 19 هزار و 500 نفر از این افراد با کنار گذاشتن لبنیات، میزان چربی مصرفی‌شان را به 20 درصد از کالری دریافتی‌شان کاهش داده و مصرف میوه و سبزی و آجیل را افزایش دادند.
در مقابل، 29 هزار خانم همچنان رژیم غذایی همیشگی‌شان را دنبال کردند.

در پایان این دوره آزمایشی، مشخص شد هزار و 764 خانم سرطان پستان دارند که از این تعداد، 671 نفرشان در گروهی قرار داشتند که دریافتی چربی‌شان را کاهش داده و هزار و 63 نفرشان هم در گروهی بودند که رژیم غذایی معمول خود را ادامه داده بودند.

این گروه تحقیقاتی متوجه شدند میزان مرگ در گروهی که چربی کمتر مصرف کرده بودند، 8 درصد کمتر از گروه دیگر بود و میزان رشد تومور در خانم‌های گروه اول، تقریبا نصف گروه دوم بود؛ ضمن اینکه تعداد کمتری از افراد گروه اول (با کاهش مصرف چربی) بر اثر بیماری قلبی جان خود را از دست دادند.

البته با ادامه 10 ساله این تحقیقات، مشخص شد میزان نجات یافتگان از سرطان پستان در گروهی که همچنان لبنیات مصرف می‌کردند، 82 درصد و در گروهی که لبنیات را حذف کرده بودند، 78 درصد بود.

قبلا مطالعه دیگری در این زمینه نشان داده بود نرخ مرگ و میر به دلیل هر نوع بیماری، بین خانم‌هایی که یک یا چند وعده در روز لبنیات با چربی کامل استفاده می‌کنند، 64 درصد بیشتر است و این میزان در میان خانم‌های مبتلا به سرطان سینه 49 درصد بیشتر است.

با این وجود، هیچ یافته‌ای وجود ندارد که نشان دهد مصرف لبنیات کم‌چرب باعث کاهش مرگ و میر یا باعث احتمال بازگشت سرطان شود.
اما دکتر مارلین مایرز، متخصص آنکولوژی مرکز سرطان «پرلماتر»، معتقد است کاهش سلول‌های چربی که استروژن تولید می‌کنند، باعث کاهش ریسک سرطان پستان می‌شود: «بهتر است رژیمی سرشار از سبزیجات برگدار و سبز رنگ، میوه، پروتئین بدون چربی داشته باشید و مصرف روغن و چربی را هم به حداقل برسانید».

منبع: MailOnline

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها