نی نی سایت: هیچ میدانستید با لبو میتوانید روند پیشرفت آلزایمر را کاهش دهید؟ ترکیبی به نام «بتانین» در لبو وجود دارد که غیر از رنگ قرمز بینظیری که به لبو میدهد، میتواند تاثیر بیماری آلزایمر را هم کاهش دهد.
با بروز آلزایمر، یکی از اتفاقاتی که برای بیمار میافتد، تاخوردگی نامناسب پروتئینها و تجمعشان در مغز است؛ اما بر اساس مطالعات جدید میتوان این روند را با کمک سبزیجات کاهش داد و در نهایت با استفاده از داروهای مناسب، روند رشد این بیماری را در طولانیمدت به حداقل رساند.
ترکیب موجود در لبو، میتواند مثل یک مسدودکننده در مقابل برخی واکنشهای خاص شیمیایی در مغز عمل کند که یکی از آنها پیشرفت آلزایمر است.
به گفته محققان آمریکایی، این کشف هنوز در اول راه است اما محققان امیدوارند با ایجاد کردن ترکیباتی مشابه «بتانین» در تولید داروهای تازه بتوانند زندگی را برای مبتلایان به آلزایمر راحتتر کنند.