نی نی سایت:لبو علاوه بر رنگ قرمز و مزه شیرینش حاوی خواص و فواید بسیار زیادی است که با جا دادن آن در برنامه غذایی میتوان از بسیاری از بیماریها و اختلالات جلوگیری کرد. هر چه رنگ لبو قرمزتر باشد خاصیت آنتیاکسیدانی بیشتری دارد. استفاده لبو در سالاد باعث افزایش اشتها میشود و نوشیدن آب کدو مثانه را تقویت کرده و بیماریهای پوستی را کاهش میدهد. لبو سرشاز از املاح معدنی همچون آهن، پتاسیم، فسفر، منیزیم و کیسیم است. علاوه بر این لبو به علت داشتن فیبر چربی سوزی مناسب نیز محسوب میشود.
فواید لبو یا همان چغندر قرمز پخته:
- رگها را تمیز میکند و سختی عروق را برطرف میکند.
- کلسترول را کاهش میدهد.
- سیستم گردش خون را تقویت میکند.
- بیماریها و اختلالات قلبی را بهبود میبخشد.
- چربی خون را کاهش میدهد.
- کبد چرب را درمان یا مهار میکند.
- سیستم دفاعی بدن را تقویت میکند.
- از ابتلا به بیماری آلزایمر جلوگیری میکند.
- درد مفاصل را کاهش میدهد.
- برای درمان نقرس بسیار مفید است.
- از پوکی استخوان جلوگیری میکند.
- کمخونی را درمان میکند.
- یبوست را برطرف میکند.
- برای درمان سردرد و دنداندرد بسیار مفید است.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان