2783
تقویت مغز جنین با مصرف غذاهای حاوی کولین

تقویت مغز جنین با مصرف غذاهای حاوی کولین

1396/10/25 بازدید621
نی نی سایت: تحقیقات انجام شده در دانشگاه کرنل نشان می‌دهد اگر مادران در دوران بارداری‌شان میزان مناسبی «کولین»، یکی از زیرگروه‌های ویتامین B را دریافت کنند، فرزندشان مزایای شناختی پایداری به دست می‌آورد. کولین که در خوراکی‌هایی مثل زرده تخم‌مرغ، گوشت ماکیان (مثل مرغ و بوقلمون)، ماهی، حبوبات، مغز آجیل‌ها و سبزی هم‌خانواده کلم‌ها پیدا می‌شود، مزایای زیادی دارد ولی تحقیق دانشگاه کرنل روی نقش آن بر رشد فعالیت‌های شناختی جنین در دوران بارداری تأکید دارد.
«ماری کادیل»، استاد علوم تغذیه و محقق ارشد این پژوهش می‌گوید: «در مدل‌های حیوانی از بین جوندگان، توافق گسترده‌ای شد که مصرف این ماده مغذی (کولین) روی ویژگی‌های شناختی فرزندان تأثیرات دائمی می‌گذارد.» او می‌گوید تحقیقاتشان شواهدی به دست آورده که چنین نتیجه‌ای در فرزند انسان نیز دیده خواهد شد. نتیجه به‌دست‌آمده از تحقیق دانشگاه کرنل از این بابت حائز اهمیت است که زنان باردار در طول روز معمولاً نصف میزان توصیه‌شده، یعنی 450 میلی‌گرم کولین مصرف می‌کنند. یکی دیگر از محققان این پژوهش می‌گوید بخشی از این قضیه به رژیم‌هایی که بین مردم جاافتاده برمی‌گردد. بخش دیگر به این برمی‌گردد که بسیاری از خوراکی‌های حاوی کولین بین مردم شهرت خوبی ندارند. برای مثال تخم‌مرغ، کلسترول بالایی دارد. به همین دلیل لازم است خانم‌های باردار برای دریافت میزان موردنیاز کولین حتماً با پزشک متخصص صحبت کنند.
نکته: این تحقیق فعلاً در مقیاس کوچکی انجام شده است.

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها