2783
میوه‌های خشک جایگزین مناسب تنقلات مضر

میوه‌های خشک جایگزین مناسب تنقلات مضر

1395/01/06 بازدید637

نی نی سایت به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان: میوه‌های خشک می‌توانند جایگزین مناسب تنقلات مضرباشند اما به شرطی که در آفتاب و به صورت طبیعی خشک شده باشند چراکه میوه‌هایی که به روش‌های شیمیایی خشک می‌شوند، می‌توانند باعث بروز آسم شوند!
دکتر رحمانی متخصص تغذیه با اعلام این مطلب گفت: خشک کردن یکی از روش‌های نگهداری میوه‌ها محسوب می‌شود که در قدیم از نور آفتاب و سایر روش‌های فیزیکی استفاده می‌کردند، در حالی که امروزه از روش‌های شیمیایی بهره می‌برند که گاهی این روش‌ها اثرات سوئی به همراه دارد. وی ادامه داد: ترکیبی به نام اسیدسولفور قوی در برخی میوه‌های خشک به کار می‌رود تا بتواند رنگ و طعم آن را حفظ کند، موجب بروز آسم در برخی افراد می‌شود. مطالعات نشان داده است که یک درصد افراد حساس به سولفور دارای آلرژی می‌شوند و پنج درصد افراد حساس به این ماده دچار آسم می‌شوند، پس این افراد باید از مصرف میوه‌های خشک پرهیز نمایند. 100 گرم میوه خشک از نظر غلظت و ارزش مواد غذایی با همان مقدار میوه طبیعی برابر نمی‌باشد، میوه‌های خشک کالری و فیبر متراکم بیشتری دارند و افراد باید مقدار مشخصی از آنها را به کار ببرند.
به گفته این متخصص تغذیه و به گزارش نی‌نی‌سایت، در میوه‌های خشک چون افزایش قند را شاهد هستیم، در نتیجه برای افراد دیابتی و بیش فعال مناسب نیست. به علاوه ویتامین‌های خانواده B در این میوه‌ها کاهش پیدا می‌کند.
رحمانی در نهایت خاطرنشان کرد: میوه‌های خشک مواد معدنی و آلی، برتری در مقایسه با میوه‌های تازه دارند و می‌توانند به عنوان یک جایگزین مناسب برای آنها در افراد سالم محسوب شوند و نیز والدین می‌توانند میوه‌های خشک را به جای چیپس و پفک و سایر تنقلات در برنامه غذایی کودکان و نوجوانان خود قرار دهند.

 

 

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها