1. پاستای میگو و ریحان
مواد لازم:450 گرم پاستای رشته ای
2 قاشق سوپخوری روغنزیتون معمولی
450 گرم میگوی تازه پاکشده
یکچهارم پیمانه روغنزیتون خالص
2 قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک
2 حبه سیر لهشده
450 گرم گوجه گیلاسی خردشده
یکچهارم پیمانه ریحان خردشده
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
- آب را در یک ظرف بزرگ بجوشانید و داخل آن کمی نمک بریزید. ماکارونیها را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید خوب پخته شوند. سپس آنها را آبکشی کرده کنار بگذارید.
- یک ماهیتابه نسبتا بزرگ بردارید و آن را بر روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس روغنزیتون را داخل آن گرمکنید.
- در مرحله بعد میگوها را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. اجازه دهید میگوها تا زمانی که کاملا صورتی و پخته میشوند روی حرارت بمانند. برای هر سمت میگو 3 دقیقه زمان پخت کافیست.
- یک کاسه بزرگ بردارید و داخل آن روغنزیتون و سرکه بالزامیک را باهم مخلوطکنید. سپس سیر، گوجه گیلاسی، پاستا و میگو را اضافه کرده، به آهستگی هم بزنید تا همه مواد باهم مخلوط شوند. غذا را با ریحان تزئین کنید.
نکته:
ریحان یک سبزی عالی برای کاهش استرس در دوران بارداری است و آنتیاکسیدان های موجود در آن و همینطور ترکیبات ضد التهابی این سبزی برای خانمهای باردار مفید است.
2. سالاد پاستای سبز
مواد لازم:
450 گرم پاستای صدفی2 عدد ذرت پخته و دانه دانه شده
200 گرم سس ریحان پستو(طرز تهیه این سس را در ادامه بخوانید)
نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری برای تزئین
طرز تهیه:
- پاستا ها را داخل آب جوش ریخته و طبق دستور نوشتهشده بر روی بسته بپزید. سپس آبکشی کرده و کنار بگذارید.
- پاستا را با سس پستو و ذرت مخلوط کرده و برا ی تزئین از جعفری و کمی ذرت استفاده کنید.
مواد لازم جهت تهیه سس ریحان پستو:
2 پیمانه برگ ریحان
یکچهارم پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
یکچهارم پیمانه روغنزیتون خالص
یک سوم پیمانه بذر آفتابگردان خام یا گردو
3 پر سیر لهشده
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
- برگهای ریحان و بذر آفتابگردان را داخل دستگاه غذا ساز ریخته و خردکنید.
- سیر و پنیر پارمسان را اضافه کرده وهمزمان که دستگاه غذا ساز در حال چرخش است، روغنزیتون را به آن اضافه کنید.
- در پایان نمک و فلفل را اضافه کنید. سس شما آماده است.
3. پاستا سبزیجات مخصوص
مواد لازم:3 قاشق سوپخوری روغنزیتون
یک قاشق سوپخوری آبلیمو
450 گرم پاستای فوسیلی
2 عدد کدوی خردشده به شکل نیم دایره
3 پیمانه کلم بروکلی
2 پیمانه گوجه گیلاسی
8 عدد پیازچه خردشده
نصف پیمانه برگ ریحان تازه
یک قاشق سوپخوری پنیر پارمسان برای تزئین(اختیاری)
طرز تهیه:
- روغنزیتون، سیر و آبلیمو را داخل کاسه ای کوچک باهم مخلوط کرده، کنار بگذارید.
- پاستا ها را داخل ظرف بزرگی ریخته و طبق دستور بپزید.
- سه دقیقه قبل از پایان پخت پاستاها، کدو و فلفل دلمهای را به آب اضافه کنید. بعد از پایان سه دقیقه پاستا و سبزیجات را آبکشی کنید.
- در مرحله بعد پاستا و سبزیجات را دوباره به قابلمه بازگردانید، بقیه مواد را اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوجه ها گرم شود.
- پاستا را داخل ظرف مورد نظر سرو کرده و در صورت تمایل با پنیر پارمسان تزئین کنید.
4. پاستای فتوچینی با قارچ و ماهی
مواد لازم:نصف قاشق سوپخوری روغنزیتون
یک شاخه ترهفرنگی خردشده
200 گرم قارچ خردشده
یک پیمانه کلم بروکلی خردشده
300 گرم پاستای فتوچینی
450 گرم ماهی بدون تیغ پخته و خردشده
یکچهارم پیمانه جعفری خردشده
3قاشق سوپخوری آرد ذرت
نصف پیمانه شیر
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
- روغنزیتون را داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. ترهفرنگی و قارچ را حدود 10 دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند.
- بروکلیها را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر حرارت دهید.
- در ظرف دیگری آرد ذرت را حرارت دهید و یک دقیقه هم بزنید. سپس شیر را اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید. این مخلوط را به قارچ و ترهفرنگی اضافه کنید. حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیاید و غلظت مواد بیشتر شود.
- پاستا ها را طبق دستور بپزید و آبکشی کنید.
- مخلوط قارچ را با ماهی پختهشده و جعفری مخلوطکنید. نمک و فلفل را اضافه کرده و این مواد را با پاستاها ترکیب کنید تا غذای شما آماده شود.
5. سالاد پاستا با شوید و اسفناج
مواد لازم:یک قاشق سوپخوری سرکه سفید
یک قاشق سوپخوری روغنزیتون خالص
یکچهارم قاشق سوپخوری شوید خردشده
یکچهارم قاشق سوپخوری پودر سیر
نمک و فلفل به میزان لازم
سهچهارم قاشق سوپخوری پاستای فوسیلی یا پنه پختهشده
نصف پیمانه گوجه گیلاسی
یکچهارم پیمانه باقالای پختهشده
یک قاشق سوپخوری پیاز خردشده
یکچهارم پیمانه اسفناج خردشده
یکچهارم پیمانه هویج رنده شده
طرز تهیه:
- در ظرف مورد نظر سرکه، روغنزیتون، شوید، پودر سیر، نمک و فلفل را مخلوطکنید.
- پاستای پختهشده، اسفناج، گوجهفرنگی، باقالا، هویج و پیاز را اضافه کرده، مواد را باهم مخلوطکنید. سالاد شما آماده است.
6. سالاد پاستای سبزیجات تازه
مواد لازم:120 گرم پاستای فنری
یک پر سیر
یک قاشق سوپخوری خامه
یک عدد پیازچه
2 عدد ذرت کوچک پخته و دانه دانه شده
100 گرم گوجه گیلاسی نصف شده
یکچهارم پیاز قرمز خردشده
یک پیمانه برگ اسفناج کوچک
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
- پاستاها را داخل آب جوش ریخته طبق دستور بپزید و آبکشی کنید.
- در مرحله بعد سیر را کاملا له کرده نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
- سیر لهشده را به همراه خامه در کاسه بزرگی بریزید. پیازچه را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا باهم ترکیب شوند.
- باقیمانده مواد را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا سالاد شما برای مصرف آماده شود.
7. پاستای صدفی شکم پر با مرغ و بروکلی
مواد لازم:3 قاشق سوپخوری سس سفید بشامل
2 پیمانه بروکلی خردشده
2 پیمانه مرغ پخته و خردشده به شکل مکعب
2 قاشق سوپخوری پنیر چدار
20 عدد ماکارونی صدفی بزرگ پخته و آبکشی شده
طرز تهیه:
-کاسه ای بزرگ بردارید و داخل آن سس سفید بشامل، بروکلی، مرغ و پنیر را باهم مخلوطکنید.
-داخل پاستاهای صدفی را با این مواد پرکنید. سپس آنها را داخل یک سینی چرب شده بچینید.
-سینی را به مدت نیم ساعت داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی مواد طلایی شود. سپس داخل ظرف مناسبی قرار داده و سرو کنید.