نی نی سایت:در میان این محصولات سالم، برنج قهوهای، طبیعی و تصفیه نشده، خواص سلامتی بسیاری دارد که اگر از آنها آگاه باشیم کمتر سراغ برنجهای سفید میرویم. در اینجا خواص اصلی برنج قهوهای معرفی شده است:برنج قهوهای و کند شدن پیشرفت دیابت: به گفته محققان دانشگاه هاروارد مصرف هفتگی دو بار برنج قهوهای خطر پیشرفت و ابتلا به دیابت را کند میکند. در واقع مصرف 50 گرم از این برنج در روز خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را 16 درصد کاهش میدهد. البته مصرف دیگر غلات کامل مانند جو و گندم کامل، خطر ابتلا به این بیماری را تا 36 درصد کاهش خواهد داد.برنج قهوهای منبع غنی از فیبر: این نوع برنج میتواند 14 درصد از میزان نیاز روزانه بدن به فیبر را تأمین کند و بنابراین نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده و سینه داشته باشد. مصرف فیبر خواص مفید بسیاری برای بدن دارد که سلامت دستگاه قلبی عروقی جزئی از آنها است.منبعی سرشار از منگنز و سلنیوم: یک پیمانه از این نوع برنج در روز، 88 درصد از نیاز بدن به منگنز را تأمین میکند و نقش مهمی در مبارزه با رادیکالهای آزاد دارد. منگنز نقش مهمی در کسب انرژی از پروتئینهای مصرفی و کربوهیدراتها و نیز سنتز کردن اسیدهای چرب دارد. سلنیوم نیز نقش مهمی را در فرآیند آنتی اکسیدان ها برعهده دارد و میتواند سلولهای سرطانی را تخریب کند ضمن این که در تنظیم متابولیسم هورمون تیروئید و عملکرد سیستم ایمنی بدن نیز اهمیت اساسی دارد.
منبع:سلامانه