2783
افزایش فشارخون با خوردن ترش‌مزه‌ها

افزایش فشارخون با خوردن ترش‌مزه‌ها

1394/10/22 بازدید1221

نی نی سایت:ابوالقاسم جزایری پزشک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه خوراکی‌های ترش مزه فشارخون را بالا می‌برند، گفت: خیلی از خواص میوه‌هایی که فیبر و رنگدانه‌های آنتی‌اکسیدانی دارند در لواشک آنها نیز می‌توان یافت کرد و همچنین املاح میوه‌ها که به این صورت در می‌آیند نه تنها کم نمی‌شود بله با جوشاندن و خشک کردن افزایش پیدا می‌کند.بسیاری از میوه‌ها و سبزی‌ها منبعی بسیار مهم برای دریافت ویتامین C است که بخشی از این فرآیند طی خردشدن و خشک شدن تخریب می‌شوند، مخصوصاً میوه‌ها مثل سیب که وقتی خشک می‌شود 100 گرم آبی که در آن وجود دارد برای تبدیل به لواشک در صورت حرارت و جوشاندن آب آن تغییر شده و بنابراین مقداری از ویتامین C در آن کاهش می‌یابد.خوردن لواشک و آلوچه کسی را لاغر نمی‌کند بلکه باعث می‌شود ترشح اسید معده بیشتر و غذا بهتر هضم شود و هر چقدر هضم غذا بهتر باشد جذب آن توسط بدن نیز بیشتر خواهد شد و در نتیجه با بالا رفتن وزن در افراد همراه است.وی خاطرنشان کرد: قره قورت منبع خوبی برای کلسیم است اما اسدیته این خوراکی خیلی بیشتر از لواشک است و آثار تخریبش روی دندان بیشتر است. اگر روی قره‌قورت کمی نمک افزوده شود باعث بالا رفتن سدیم خون شده در نتیجه ابتلا به بیماری‌های مثل فشارخون بالا و یا افزایش دفع کلیوی کلسیم شدت می‌یابد و می‌توان ماست یا شیر را جایگزین قره‌قورت کنند و بیشتر به عنوان تنقلات یا چاشنی غذا استفاده کنند.

 

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان 

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها