2783
کباب خورها فشارخون می گیرند

کباب خورها فشارخون می گیرند

1397/01/18 بازدید909
نی نی سایت: اگر عادت به کباب کردن گوشت و مرغ و ماهی روی منقل دارید و فکر می‌کنید غذای سالمی می‌خورید، سخت در اشتباهید؛ چون به گفته پژوهشگران کسانی که گوشت، مرغ و ماهی را کباب می‌کنند، در معرض بالا رفتن فشارخون قرار دارند.
البته نوع کباب کردن و برشته کردن غذا مهم نیست و در واقع این دمای بالای طبخ است که باعث ایجاد این مشکل می‌شود: «احتمالا اگر افراد مصرف غذاهای کاملا پخته را کنار بگذارند و از طبخ غذا روی شعله مستقیم و زیاد بپرهیرند، فشارخون شان کاهش می‌یابد.»
بر اساس این مطالعه که در دانشگاه هاروارد انجام شده، افرادی که گوشت را به صورت کاملا پخته مصرف می‌کنند، به مدت 12 تا 16 سال، 15 درصد بیشتر از دیگران در معرض فشارخون بالا قرار می‌گیرند.
به گفته این محققان، مواد شیمیایی که موقع طبخ گوشت روی حرارت زیاد تولید می‌شود، سرطان زا است و تنش اکسایشی، التهابت و مقاومت به انسولین را تشدید می‌کند و احتمالا در ادامه این مسیر، منجر به افزایش فشارخون می‌شود.
بنابراین همانطور که به کاهش مقدار گوشت در رژیم غذایی‌تان فکر می‌کنید، به نوع طبخ و مدت زمان آن هم توجه کنید.

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها