به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو ، «هدایت حسینی » با تاکید براینکه باید ذائقه کودکان را به سمت منطق صحیح مصرف مواد غذایی هدایت کرد، افزود: سیاست ما براین است که با 'اعطای نشان ایمنی و سلامت' به محصولات باکیفیت، تولیدکنندگان آنها را به سمت ارائه محصولات ممتاز هدایت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: همچنین 'چراغ راهنمای تغذیه ای' در آینده نزدیک روی بسته بندی محصولات درج خواهد شد تا به سمت توسعه مصرف غذا های مفید و نهی عملیاتی عادات غذایی مضر حرکت کنیم.
وی گفت: به دلیل مهم و موثر بودن ذائقه سازی در فرهنگ سلامت ، باید از کودکی آموزش هایی به کودکان داد تا با منطق صحیح به سمت مصرف مواد غذایی سالم پیش روند.
مدیر کل فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو یادآور شد: اگر از روز های نخستین به کودکان غذای شور بدهیم تمایل کودک به سمت غذا های شور گرایش می یابد و چون این عادت در او نهادینه می شود و در بزرگسالی ممکن است دچار پرفشاری خون و بسیاری مشکلات دیگر شود.
منبع: خبرگزاری ایرنا