2783
عوارض خودارضایی در دوران بارداری

عوارض خودارضایی در دوران بارداری

1402/12/13 بازدید27775

خودارضایی در دوران بارداری

در این مقاله قصد داریم خودارضایی در دوران بارداری رو از یه نگاه دیگه ببینیم. اگر از نظر دینی به این موضوع نگاه کنیم، خودارضایی یه کار منع شده است و حرامه. با این حال انسان‌ها معصوم نیستن و بعضی از کارایی که گناهه رو هم انجام می‌دن. به همین خاطر می‌خوایم در این مقاله پا رو فراتر بذاریم و از نظر جسمی و مشکلات سلامتی هم به خودارضایی در دوران بارداری بپردازیم. این مسئله از هر نظر نهی شده است؛ اما گاهی اوقات شرایط فرد به گونه‌ایه که دست به این عمل می‌زنه و می‌خواد بدونه چه مشکلی رو ممکنه به همراه داشته باشه.

 عادت به خودارضایی و ترک آن در بارداری

آیا خودارضایی در بارداری خطرناکه؟

دوران بارداری یه دوران حساس از زندگی خانم‌هاست. افرادی که عادت به خودارضایی دارن ممکنه نتونن این کار رو به راحتی کنار بذارن. به همین علت در دوران بارداری معمولاً برای این افراد سوال پیش میاد که خودارضایی در دوران بارداری می‌تونه خطرناک باشه یا نه؟ بهتره این نکته رو بدونید که خودارضایی یه راه طبیعی برای رفع نیاز جنسی نیست و تا جایی که ممکنه فرد باید از راه طبیعی این نیاز رو برطرف کنه. با این حال ممکنه پوزیشن‌های نزدیکی با همسر برای فرد مشکل‌ساز باشه و این مسئله باعث بشه تا گرایش به خودارضایی پیدا کنه. حتی بعضی افراد عادت به خودارضایی دارن و در هر شرایطی این کار رو انجام می‌دن.

شاید این که خطراتی مثل سقط‌جنین یا آسیب جسمی به جنین در حالت عادی وجود داشته باشه رو بشه نهی کرد. به خصوص برای کسانی که پزشک اونا رو از رابطه جنسی منع نکرده، خودارضایی هم مشکل‌ساز نیست. با این حال ممکنه عوارضی رو هم داشته باشه. در ادامه می‌خوایم در مورد عوارض خودارضایی در این دوران صحبت کنیم. 

عوارض خودارضایی از نظر روحی و روانی

یکی از عوارض خودارضایی در دوران بارداری و شاید در هر دورانی از زندگی اینه که پس از عمل خودارضایی و کاهش تمایلات جنسی، فرد احساس گناه و گاهی افسردگی شدیدی رو تجربه می‌کنه. به خصوص در دوران بارداری، از نظر احساسات خانما بسیار حساس‌تر شدن و افسردگی بیشتری را به نسبت مواقع دیگه تجربه می‌کنن. از طرفی نگرانی از بابت تأثیر خودارضایی بر جنین هم به این موضوع اضافه می‌شه و مادر ممکنه نگران  جنین بشه.

تأثیر خودارضایی در دوران بارداری بر روی سلامت مادر

خودارضایی در دوران بارداری مشکلات خاصی رو به همراه نداره. در اصل هنگامی که روند بارداری داره به‌خوبی طی می‌شه و مشکلی در سلامت مادر و جنین وجود نداره، خودارضایی به خودی خود نمی‌تونه مشکلی ایجاد کنه. البته مادرانی که مشکلات جفت پایین، سقط‌جنین و مواردی از این قبیل دارن باید در این مورد بیشتر دقت کنن. در این مواقع معمولاً پزشک فرد رو از نزدیکی کردن هم منع می‌کنه. برخی افراد از ابزارهایی به نام اسباب‌بازی جنسی برای خودارضایی استفاده می‌کنن که ممکنه باعث ایجاد عفونت‌های مجاری ادراری بشن یا فشار رو روی رحم یا دستگاه تناسلی ایجاد کنن. بهتره این ابزار کنار گذاشته بشه و ازشون در این مواقع استفاده نشه.

تأثیر خودارضایی بر روی جنین

ارگاسم نتیجه نهایی خودارضاییه که باعث می‌شه تا انقباضاتی در ناحیه رحم و دستگاه تناسلی ایجاد بشه. همین عامل هم سبب می‌شه تا فرد تصور کنه خودارضایی به جنین آسیب می‌زنه. هر چند این انقباضات خیلی زیاد نیستن؛ اما ممکنه در مواردی که فرد خطر زایمان زودرس یا سقط داره، احتمال این مشکلات رو افزایش بده. به همین علته در مواقعی که بارداری با خطراتی همراهه، پزشک نزدیکی رو منع می‌کنه یا توصیه می‌کنه که حالت ارگاسم برای زن رخ نده. پس افرادی که عادت به خودارضایی دارن بهتره در دوران بارداری از راهکارایی برای کاهش یا حذف این عمل استفاده کنن.

 عادت به خودارضایی و ترک آن در بارداری

ترک خودارضایی در دوران بارداری و راهکارهای آن

از نظر روانشناسی، نه فقط خودارضایی در دوران بارداری بلکه در هر زمانی مشکلات اعصاب و روان رو به همراه داره و باید ترک بشه. این کار لذت یک رابطه کامل جنسی رو با شریک جنسی از فرد می‌گیره. حالا که عوارض خودارضایی در دوران بارداری بررسی شد، بهتره راهکارایی مثل سرگرم کردن خود به فعالیتای مفید، عدم حضور در شرایطی که احتمال خودارضایی رو زیاد می‌کنه، ارتباط مؤثر و به موقع با همسر و... رو به کار بگیرین تا رابطه جنسی سالم و ایمن‌تری رو داشته باشین. هر چند ممکنه این عوارض در حالت عادی مشکلی برای بارداری ایجاد نکنن؛ اما به هر حال یه موضوع نهی شده است و بهتره که فرد اراده کنه و عادت به خودارضایی رو کنار بذاره.

 

 

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها