2783
بازی کردن چه فوایدی برای کودکان دارد؟

بازی کردن چه فوایدی برای کودکان دارد؟

1401/07/17 بازدید487

اعتماد به نفس را افزایش می‌دهد

مهارت و قدرت بدنی را ارتقا می‌دهد

تخیل و تفکر خلاق و همچنین حل مسئله را تقویت می‌کند

فرصتی برای کشف نقش‌های جدید از جمله تمرین نقش‌های بزرگسالان ارائه می‌دهد

رشد اجتماعی را ارتقا می‌دهد و به کودکان کمک می‌‌کند یاد بگیرند که چگونه کار گروهی کنند

به کودکان می آموزد که چگونه از خود دفاع کنند

کودکان را برای یادگیری در مدرسه آماده می‌کند

کودکان تا چه مقدار به زمان بازی نیاز دارند؟

بازی کردن به این معنی نیست که کودک خود را در تمام طول روز با اسباب بازی سرگرم کنید. در حالی که بازی با نوزادان می‌تواند شامل کاوش اشیاء جدید مانند جغجغه یا حیوانات عروسکی باشد راه های زیادی برای تعامل و تفریح با هم وجود دارد. تقلید از نوازندگان کودک، خواندن آهنگ، استفاده از آینه برای بررسی حالات صورت یا حتی دادن فضایی به کودک برای کشف نحوه حرکت بدن همگی به عنوان اشکال ارزشمندی از زمان بازی به حساب می آیند.

کودکان نوپا تا چه زمانی می‌توانند بازی کنند؟

کودکان نوپا باید هر روز فرصت بازی داشته باشند. بسیاری از کارشناسان توصیه می‌کنند که حداقل یک ساعت در روزبا کودکان نوپا بازی کنید تا کودکان بتوانند آنچه را که به آنها علاقه دارد همراه با حداقل 30 دقیقه بازی فعال و سازمان یافته به رهبری بزرگسالان کشف کنند. برای دویدن، پریدن و صعود به زمین بازی بروید. از اشیاء ساده در اطراف خانه مانند جعبه‌های کوچک یا کاسه‌های مخلوط کن برای تشویق بازی‌‌های تخیلی استفاده کنید. موسیقی تمیرین کنید و با سایر بچه‌ها و خانواده‌ها نیز دور هم جمع شوید تا کودک نوپای شما فرصتی برای بازی اجتماعی داشته باشد.

چه ایده‌هایی برای زمان بازی وجود دارد؟

بازی می‌تواند اشکال مختلفی داشته باشد و تا زمانی که فرزند شما سرگرم است هیچ راه درست یا غلطی برای انجام آن وجود ندارد. اگر به دنبال راهنمایی هستید این ایده‌ها می‌توانند به شما در شروع کار کمک کنند:

-فرصت‌های بازی متنوعی را فراهم کنید:

بازی فعال، بازی تخیلی، بازی خلاق (مثل استفاده از رنگ انگشت یا مداد رنگی)، بازی حسی (مانند بازی با آب یا شن) و بازی موسیقی به طرق مختلف کودک شما را تحریک می‌کند.

-بازی کنید و آهنگ بخوانید:

 انجام فعالیت‌‌هایی مانند رقص، آشپزی و ...همگی به عنوان بازی محسوب می‌شوند و یکی از بهترین راه‌ها برای تعامل با کودکان خردسال هستند.

-از اسباب بازی‌های چندکاره استفاده کنید:

اسباب‌بازی‌هایی را انتخاب کنید که به روش‌های مختلف مانند بلوک یا عروسک به جای اسباب‌بازی‌هایی که فقط یک کار را انجام می‌دهند یا به تخیل زیادی نیاز ندارند استفاده کنید.

-از صفحه نمایش استفاده نکنید:

بدون صفحه نمایش بازی به کودک شما فرصتی برای خلاقیت، تأمل و کاهش فشار می‌دهد. هنگام بازی با فرزندتان نیز گوشی خود را خاموش نگه دارید تا نشان دهید که تمام توجه خود را به او معطوف کرده اید.

-بگذارید کودک با دوستانش بازی کند:

تعامل با سایر نوزادان و کودکان نوپا به فرزند شما فرصتی برای معاشرت می‌دهد و بعد دیگری به زمان بازی می‌بخشد.

-از وسایل خانه کمک بگیرید:

گاهی اوقات ساده ترین اشیا در نهایت سرگرم کننده ترین هستند. یک جعبه مقوایی کوچک را به خانه بازی یا قایق تبدیل کنید، با قابلمه و تابه موسیقی بسازید یا با چراغ قوه روی دیوار سایه درست کنید.

-به بیرون بروید:

کودکان نوپا هرگز از دویدن، پریدن و کوهنوردی در اطراف زمین بازی یا پارک خسته نمی‌شوند. حتی نوزادان خردسال هم عاشق تماشای مناظر، صداها و بوهای طبیعی هستند. فقط یک پتو برای نشستن یا دراز کشیدن آنها به همراه داشته باشید.

منبع:

www.whattoexpect.com

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها