حاوی ویتأمین است:
کره در واقع فواید زیادی برای سلامتی دارد که میتوانید به راحتی از آنها هنگام پخت و پز استفاده کنید. البته کره دارای برخی از ویژگیهای سالم است. این ماده سرشار از ویتأمین A بوده و حاوی اسید لوریک است که برای درمان عفونت و کاندیدا مهم است. یک قاشق غذاخوری کره در واقع 11 درصد از مصرف روزانه توصیه شده شما را تأمین میکند و فقط 100 کالری دارد. همچنین حاوی مقداری ویتأمین E، ویتأمین B12 و ویتأمین K است.
میتواند به کاهش چربی بدن کمک کند:
کره حاوی اسید لینولئیک مزدوج (CLA) است که نوعی چربی بوده که معمولاً در گوشت و محصولات لبنی یافت میشود. اگرچه این ممکن چیز بدی به نظر برسد اما در واقع برای کاهش چربی بدنتان عالی است.
میتواند با سرطان مبارزه کند:
مطالعات نشان میدهد که محصولات CLA همچنین میتوانند به طور بالقوه به کاهش رشد سرطان سینه، روده بزرگ، معده، پروستات و سرطان کمک کنند.
میتواند سلامت دستگاه گوارش را بهبود بخشد:
کره سرشار از بوتیرات بوده که یک اسید چرب با زنجیره کوتاه است که میتواند به باکتریهای روده شما کمک کند. مطالعات نشان میدهد که بوتیرات همچنین میتواند التهاب روده را کاهش دهد و حتی به درمان سندرم روده تحریکپذیر کمک کند.
چربی اشباع شده روزانه شما را افزایش میدهد:
در حالی که استفاده از کره به عنوان بخشی از رژیم غذایی شما به وضوح فوایدی برای سلامتی دارد اما اگر مراقب اندازه وعدههای غذایی خود نباشید میتواند خطراتی نیز ایجاد کند. این بدان معناست که فقط یک قاشق غذاخوری کره حاوی حدود 35 درصد از مصرف روزانه چربی اشباع شده است. مقدار چربی اشباع شده در کره میتواند کلسترول LDL (کلسترول بد) را افزایش دهد و خطر بیماری قلبی را افزایش دهد.
نتیجهگیری:
اگر فکر میکنید بیش از حد کره مصرف میکنید سعی کنید یک یا دو بار در روز آن را با یک منبع چربی سالمتر مانند آووکادو، روغن زیتون یا روغن آووکادو جایگزین کنید.
منبع: