2783
7 راه برای کوچک کردن شکم بعد از 50 سالگی

7 راه برای کوچک کردن شکم بعد از 50 سالگی

1400/12/18 بازدید3009

تلاش برای کاهش وزن هرگز آسان نیست. هر چه سن شما بالاتر باشد بسیار دشوار است. برای افراد 50 سال و بالاتر می‌تواند چالش‌های منحصر به فردی را در مقایسه با افراد جوانی که سعی در کاهش وزن دارند ایجاد کند. داشتن ماهیچه بیشتر باعث افزایش سرعت متابولیسم می‌شود و توده عضلانی کمتر باعث کاهش سرعت متابولیسم می‌شود. کاهش وزن بعد از 50 سالگی برای زنان نیز می‌تواند به دلیل تغییرات هورمونی که قبل و بعد از یائسگی رخ می‌دهد دشوار باشد. اگر برای کاهش وزن بالای 50 سال تلاش می‌کنید، در اینجا هفت نکته وجود دارد که به شما کمک می‌کند چند کیلو وزن کم کنید و دور کمر خود را کوچک کنید.

 

 ورزش کنید:

می‌توانید با تمرینات ورزشی تمرینات قدرتی انجام دهید. این کمک می‌کند تا از دست دادن عضلات به حداقل برسد و بنابراین افت متابولیک را به حداقل می‌رساند.

 

 آب بیشتری بنوشید:

گفته می‌شود که شما به 8 لیوان آب در روز نیاز دارید در نتیجه هر یک از ما نیاز‌های متفاوتی داریم و نیاز شما به مایعات نیز ممکن است به آب و هوا (در دما‌های گرم به مقدار بیشتری نیاز داریم) و سطح فعالیت شما بستگی دارد (اگر زیاد عرق می‌کنید به آب بیشتری نیاز دارید). غذا‌های آبکی مانند سوپ، میوه و سبزیجات نیز با کالری بسیار کمی به احساس سیری کمک می‌کنند.

 پیاده روی کنید:

ورزش قلبی عروقی متابولیسم را برای مدتی پس از تمرین شما بهبود می‌بخشد. مدت زمان این افزایش می‌تواند از چند ساعت تا چند روز متفاوت باشد، اما به طور کلی زمان برای تمرینات شدیدتر طولانی‌تر است.

 

 به اندازه شیرینی جات مصرف کنید:

خوردن شیرینی‌ها به صورت مکرر می‌تواند باعث افزایش وزن شود زیرا شکر اضافه شده کالری اضافی به شما می‌دهد.

 

درست غذا بخورید:

توجه به نشانه‌های گرسنگی و سیری می‌تواند به کاهش وزن شما کمک کند. غذا خوردن بیشتر به شما کمک می‌کند تا از وعده‌های غذایی همراه با احساس گناه به عنوان غذای جانبی لذت ببرید. به علاوه تنظیم نشانه‌های گرسنگی به عنوان ابزار مهمی برای کمک به کاهش وزن افراد مورد مطالعه قرار گرفته است.

 

 از خوردن نوشیدنی شیرین خودداری کنید:

شکر به شکل مایع به سرعت جذب می‌شود و باعث افزایش قابل توجه انسولین برای ثابت نگه داشتن قند خون می‌شود. وقتی انسولین بالا باشد بدن ما به جای استفاده از آن برای انرژی چربی را ذخیره می‌کند.

مصرف فیبر را افزایش دهید:

خوردن غذا‌های سیر‌کننده بیشتر می‌تواند به ما کمک کند برای مدت طولانی‌تری احساس سیری کنیم که می‌تواند از پرخوری غذا‌های ناسالم و پر کالری جلوگیری کند. فیبر از غذا‌های گیاهی فرآوری‌نشده به دست می‌آید مانند لوبیا، عدس، میوه، سبزیجات، غلات کامل، آجیل و دانه‌ها. یک غذای پرفیبر نسبت به غذایی که فیبر ندارد ما را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه می‌دارد. جویدن این غذا‌های کامل گیاهی بیشتر از خوردن غذا‌های فرآوری شده طول می‌کشد. این زمان اضافی به مغز ما اجازه می‌دهد قبل از پرخوری احساس سیری را تشخیص دهد.

 

منبع:

www.eatthis.com

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها