بادام اگر ریز آسیاب شود ممکن است به محض اینکه کودک شما آماده شروع غذای جامد شد مصرف شود. بادام یک آلرژن رایج است، بنابراین هنگام معرفی آنها مراقب باشید. امروز هم 27 بهمن و روز بادام بوده و دستور یک فرنی خوشمزه با استفاده از بادام آورده شده است.
موادلازم:
- 2قاشق چایخوری پودر بادام خشک
- 1/2 قاشق چای خوری کره
- 125 میلی لیتر شیر
- 50 میلی لیتر آب
- 1/2 قاشق چای خوری عسل یا شیره انگور
طرز تهیه:
یک ماهیتابه را روی شعله ملایم گرم کنید و شیر و بادام و آب را اضافه کنید و اجازه دهید این مخلوط حدود 3 دقیقه در حالی که مدام هم میزنید بجوشد تا مایع غلیظی درست شود. سپس کره آب شده را اضافه کرده و بگذارید کامل پخته شود. در آخر با عسل یا شیره انگور فرنی را شیرین کنید و با بادام آن را تزیین کنید.
نکات دستوری:
حواستان به اضافه کردن انگور باشد، زیاد به آن اضافه نکنید زیرا به مقدار بسیار کم برای نوزادان کافی است
اگر عسل اضافه میکنید، حدود 5 قاشق چایخوری اضافه کنید تا فرنی شیرین شود
منبع: