2783
چه طور از مسمومیت غذایی جلوگیری کنیم؟

چه طور از مسمومیت غذایی جلوگیری کنیم؟

1400/03/21 بازدید150

اگرچه خطرات مسمومیت غذایی در بارداری می تواند ترسناک باشد ، اما روش هایی برای جلوگیری از آن وجود دارد.

انواع مواد غذایی برای جلوگیری از مسمومیت غذایی می تواند از طیف متنوعی از محصولات غذایی حاصل شود ، اما اقدامات لازم برای کاهش خطر ابتلا به افراد وجود دارد. مثلا:

 

گوشت و مرغ

همیشه مطمئن شوید که اینها کاملاً پخته شده اند. این امر خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را کاهش می دهد. دماسنج گوشت می تواند به فرد کمک کند بررسی کند که گوشت وی به حداقل دمای داخلی مطمئن رسیده است. به عنوان مثال ، یک شخص باید گوشت گاو ، استیک و ریز خرد کردن را حداقل تا 145 درجه فارنهایت (63 درجه سانتیگراد) بپزد و به گوشت 3 دقیقه استراحت پس از پخت بدهد.

سبزیجات

سبزیجات شسته نشده و سبزیجات خام باعث مسمومیت غذایی در فرد می شود. اطمینان حاصل کنید که تمام سبزیجات را با دقت بشویید.

تخم مرغ

مصرف تخم مرغ خام یا نپخته خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا را در فرد افزایش می دهد. تخمهای پاستوریزه خطر کمتری دارند.

شیر

شیر غیر پاستوریزه می تواند خطر مسمومیت غذایی یک فرد باردار را افزایش دهد. این شامل پنیرهایی است که با شیر غیر پاستوریزه تهیه می شوند.

غذای دریایی

افراد باردار باید مانند سوشی از ماهی خام یا نیمه پخته پرهیز کنند. غذاهای دریایی پخته شده و کنسرو ماهی و غذاهای دریایی خطر کمتری در ایجاد بیماری های ناشی از غذا دارند.

 

سایر مواد غذایی که افراد باردار باید از آن اجتناب کنند عبارتند از:

جوانه های خام

سالادهای اغذیه فروشی

پاکت ها

فرد باردار همچنین باید از مصرف گوشت های غذای آماده و هات داگ جلوگیری کند ، مگر اینکه با دمای 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتیگراد) یا بالاتر پخته شود.


نکات ایمنی غذایی:

پزشکان چهار نکته ایمنی مواد غذایی را برای جلوگیری از مسمومیت غذایی توصیه می کنند:

1- تمیز:

قبل از تهیه غذا اطمینان حاصل کنید که همه چیز تمیز است. این شامل شستن دست ها و کار با ظروف تمیز و تخته های برش روی میزهای تازه تمیز شده است. این امر خطر آلودگی را کاهش می دهد.

2- جداگانه، مجزا:

با اطمینان از عدم لمس غذاهای پخته یا آماده برای خوردن غذاهای خام ، از آلودگی متقابل خودداری کنید. گوشت ، مرغ ، غذاهای دریایی و تخم مرغ خام را هنگام خرید مواد غذایی و پس از بازگشت به خانه ، از ذخیره آنها در یخچال تا تهیه وعده های غذایی جدا از سایر مواد غذایی نگه دارید.

3- پختن:

برای تعیین اینکه آیا دمای داخلی غذای آنها به اندازه کافی بالا است تا میکروب هایی را که می توانند مسمومیت غذایی ایجاد کنند ، از دماسنج استفاده کنید.

4- خنک:

هرچه زودتر غذای فاسدشدنی را خنک کنید ، اطمینان حاصل کنید که یخچال در دمای 40 درجه فارنهایت (4 درجه سانتیگراد) یا پایینتر بماند. غذای منجمد را در یخچال ، آب سرد یا مایکروویو آب کنید. هنگامی که غذا روی پیشخوان ذوب می شود ، باکتری ها می توانند به سرعت در هر بخشی از غذا که به دمای اتاق برسد ، تکثیر شوند.

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها