نی نی سایت: باز هم سر و کله قارچ سمی یا فرشته های مرگ در طبیعت پیدا شده است. قارچهای سمی یا قارچ ارگانیک که در ظاهر بی خطر هستند اما می توانند باعث مرگ مصرف کنندگان به خصوص کودکان شوند. قارچهای سمی موسوم به آمانیتا این روزها به دلیل بارشهای زیاد خیلی بیشتر از سالهای گذشته خودنمایی می کنند. دکتر بهادر حاجی محمدی بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران با اشاره به مسمومیت شماری از افراد در بهار سال گذشته در اثر مصرف قارچهای خودرویی که به صورت فلهای در قالب قارچهای طبیعی یا کوهستانی و «ارگانیک» در برخی از استانهای کشور به فروش رسید، گفت:« قارچ آمانیتا که به فرشته مرگ نیز شهرت دارد، پارسال باعث مسمومیت بیش از هزار نفر و مرگ بیش از ۲۰ نفر در کشورمان شد. این قارچها نه تنها ارگانیک نبودند بلکه بسیار سمی و کشنده هم بودند، صرفاً عدم استفاده از کود شیمیایی یا سموم سنتتیک، ضامن سلامتی یک محصول نیست بلکه باید ترکیبات ذاتی محصول نیز مورد توجه قرار گیرد. متأسفانه گاهی اوقات، تبلیغات سو و یک طرفه موجب میشود که مصرفکنندگان با شنیدن نام « قارچ ارگانیک»، آن محصول را سالم تلقی کنند و نسبت به سایر ملاحظات آن توجه نکنند که مسمومیت هموطنان با قارچهای طبیعی در سال گذشته، تجربه تلخ و مصداقی در این زمینه است.»
قارچ ارگانیک یا فرشته مرگ؟
نی نی سایت: باز هم سر و کله قارچ سمی یا فرشته های مرگ در طبیعت پیدا شده است. قارچهای سمی یا قارچ ارگانیک که در ظاهر بی خطر هستند اما می توانند باعث مرگ مصرف کنندگان به خصوص کودکان شوند. قارچهای سمی موسوم به آمانیتا این روزها به دلیل بارشهای زیاد خیلی بیشتر از سالهای گذشته خودنمایی می کنند. دکتر بهادر حاجی محمدی بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران با اشاره به مسمومیت شماری از افراد در بهار سال گذشته در اثر مصرف قارچهای خودرویی که به صورت فلهای در قالب قارچهای طبیعی یا کوهستانی و «ارگانیک» در برخی از استانهای کشور به فروش رسید، گفت:« قارچ آمانیتا که به فرشته مرگ نیز شهرت دارد، پارسال باعث مسمومیت بیش از هزار نفر و مرگ بیش از ۲۰ نفر در کشورمان شد. این قارچها نه تنها ارگانیک نبودند بلکه بسیار سمی و کشنده هم بودند، صرفاً عدم استفاده از کود شیمیایی یا سموم سنتتیک، ضامن سلامتی یک محصول نیست بلکه باید ترکیبات ذاتی محصول نیز مورد توجه قرار گیرد. متأسفانه گاهی اوقات، تبلیغات سو و یک طرفه موجب میشود که مصرفکنندگان با شنیدن نام « قارچ ارگانیک»، آن محصول را سالم تلقی کنند و نسبت به سایر ملاحظات آن توجه نکنند که مسمومیت هموطنان با قارچهای طبیعی در سال گذشته، تجربه تلخ و مصداقی در این زمینه است.»