نی نی سایت: در یک مطالعه تاره محققان غذاهای ارگانیک را بررسی کردهاند تا ببینند آیا ارزش خرید با قیمتهای گرانتر را دارند یا خیر. در این مطالعه مشخص شد کسانی که برای بیش از 4.5 سال بیشتر از غذاهای ارگانیک استفاده میکنند، با احتمال کمتری از ابتلا به سرطان و به طور خاص سرطان لنفوم و سرطان سینه بعد از یائسگی رو به رو بودند.
با وجودی که یک رابطه دوطرفه بین مصرف غذاهای ارگانیک و کاهش ریسک سرطان وجود دارد اما معنیش این نیست که مصرف نکردن غذاهای ارگانیک باعث سرطان میشود.
افرادی که بیشتر غذاهای ارگانیک مصرف میکنند، معمولا سالمتر و تحصیل کردهتر و همینطور ثروتمندتر هستند و همه این عوامل در پیشگیری از بروز سرطان موثر هستند.
با توجه به یافتههای محققان، این اولین مطالعه در این زمینه است و قطعا باید مطالعات دیگری انجام شود تا نتیجه قطعیتری در خصوص ضد سرطان بودن غذاهای ارگانیک حاصل شود.
البته مطالعات قبلی پژوهشگران حاکی از تاثیر مثبت دریافتی میوه، سبزی و غلات کامل و کاهش مصرف غذاهای فرآوری شده و گوشت قرمز بر کاهش ریسک سرطان است.
بنابراین اگر نمیخواهید یا نمیتوانید محصولات ارگانیک تهیه کنید، میتوانید میزان مصرف میوه و سبزی را در رژیم غذایی خود افزایش دهید.
منبع: ScienceAlert