2777
2789
عنوان

شما حاضرین ماشین تون رو بفروشین که 20 متر به خونتون اضافه شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بین خونه و ماشین اول گفتم خونه بخریم مهمتره ولی بعدش ماشین گرفتیم میتونستم ماشین نخریم خونمونو عوض کنیم ولی گفتم ماشین بهتره بدون ماشین سخت تره.شما شرایط زندگیتو ببین گاهی سود تو ارامش و لذت بردن از زندگی ی ماشین خوب بگیر و مسافرت برو کلی لذت ببر

عشق ممنوعه❤️‍🩹

۱۰۰متر بسه دیگه ماشین بخرین

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
منم همینو میگم ولی همسرم میگه 20 سال دیگه پشیمون میشی😥

20متر میشه تقریبا دوتا فرش 9متری ولی ماشینم واجبه

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

خونه شما متراژش خوبه   یه کمم زندگی کنید مگه چی میشع به دلتون راه برید و ماشین بخرید عمر کوتاهه  اگه خونتون ۴۰ متری بود بله حرف همسرتون درست بود اما الان به نظرم ماشین خوبه بخرید